După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 iulie 2020

Samy Tuțac 🔴 O minoritate bine organizată poate prelua controlul...


Sunt câteva săptămâni de când reaua-credință și lipsa de respect față de valoare domină agenda societății în America, în Europa, în România, peste tot. Perioada în care trăim este o perioadă a etichetărilor, o perioadă care evidențiază infantilizarea, limitarea mintală și sărăcia intelectuală a unei bune părți a societății.

Nenumărate grupuri, grupulețe sau găști își manifestă zgomotos nemulțumirile legate de propria lor condiție: socială, rasială, profesională, politică, sexuală, etc. Mulți dintre ei își manifestă frustrările reale sau imaginare dând foc, distrugând simboluri ale civilizației care le-a oferit libertatea sau încercând să impună cu forța noua dezordine mondială.

Este clar că omenirea trăiește unul din momentele în care și-a pierdut busola, manifestându-se ca un om beat, sau ca unul care s-a rătăcit în pustiu. Cum am ajuns aici? Cum a fost posibil ca o minoritate să fie atât de influentă? Aceste întrebări frământă astăzi mințile creștinilor, iar răspunsul e dureros de simplu: o minoritate bine organizată poate prelua controlul.

Deci, cum am ajuns aici și când s-au întâmplat toate acestea? Știți când, dragi creștini evanghelici, ortodocși, catolici, protestanți? În timp ce noi dormeam. În timp ce ne vedeam de luptele noastre pentru putere și de politica noastră bisericească. În timp ce ne demolam liderii adevărați și distrugeam orice umbră de autoritate. În timp ce răspândeam cu entuziasm bârfe și lucruri neadevărate unii despre alții. În timp ce roși de invidie nu eram în stare să lucrăm unii cu alții. În timp ce făceam tot ce ține de noi să ne alungăm copiii și tinerii din biserici pentru că nu sunt dispuși să înghită ipocrizia noastră. În timp ce cu bună știință ne distrugeam familiile.

În timp ce noi dormeam cu ochii deschiși, sau am uitat că există valori ce merită păstrate, unii s-au hotărât să facă tabula rasa sub privirile noastre neputincioase. Mânia dărâmării statuilor, a punerii pe foc a cărților, a interzicerii filmelor, a distrugerii valorilor iudeo-creștine e semnul intrării lumii noastre în faza de descompunere. Ura față de propria istorie a progresiștilor occidentali este atât de mare încât nu ezită să se alieze cu barbaria. Și ce este cel mai trist, unele biserici și unii lideri creștini caută justificări biblice pentru a-i susține.

Privind cum oameni realmente "duși cu pluta", scăpați parcă de la casa de nebuni, încearcă să preia controlul, ar trebui să ne asigurăm că nu suntem oameni "duși de vânt" și nici nu dormim cum fac cei mai mulți. Sfatul apostolului Pavel este mai actual ca oricând pentru creștinii secolului XXI: "Știind ce vremuri sunt: este ceasul să vă treziți din somn..." (Romani 13:11).

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.