După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 iulie 2020

Florin Ianovici 🔴 Pune în mine un duh nou și statornic


Vopsea pe rugină? Pentru ochii altora merge, dar nu rezolvă problema.
Un plasture peste o rană infectată? Ascunde problema, dar nu rezolvă nimic.
O haină nouă? Încă o excursie? O nouă distracție? Toate sunt o evadare, o fugă de un adevăr pe care vrem să îl schimbăm doar la exterior, dar nu la rădăcină.

Un petic nou la o haină veche duce în timp la o ruptură mai mare.

Oare nu e timpul în care mulți am devenit spoitori? Fățuim pe ici, pe colo, lustruim câte un pic lucrurile în speranța că totul va fi bine. Cine curăță blidul doar pe dinafară devine hoțul propriei sale vieți.

Accesele de furie? Un semnal de alarmă.
Datoriile care nu se mai termină? Girofarul care indică o temelie fisurată.
Relații păguboase? Un indicator că iei apă la bord.
Tristețe după tristețe? Senzorul de avarie care îți spune că ai rămas fără bucurie.
O conștiință vinovată? O sirenă care avertizează că trebuie să cobori în tine însuți.

Cel mai simplul este să dai vina pe alții.

Țara este nenorocită și nu ai nicio șansă să faci ceva.
Părinții ajută numai pe ceilalți copii, dar pe tine deloc.
Oamenii sunt niște profitori plini de egoism.
Biserica are slujbe slabe, predicatorii bat câmpii.
Deși te-ai rugat, nu s-a întâmplat nimic.

Când se abate un val și apoi altul, când pornesc toate alarmele în viața ta spune împreună cu mine: Psalmii 139:23 – "Cercetează-mă, Dumnezeule, și cunoaște-mi inima! Încearcă-mă şi cunoaște-mi gândurile! " Psalmii 139:24 – "Vezi dacă sunt pe o cale rea și du-mă pe calea veșniciei! "

Nu poți schimba nimic la exterior fără să acționezi la interior. David a înțeles că nimic nu se schimbă în afară dacă nu se schimbă dinlăuntru: Psalmii 51:10 – "Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou şi statornic! " Strigătul lui este: în mine...Doamne, acolo trebuie să acționezi.

1. Caută cu ochi vigilenți să vezi dacă nu cumva a dospit răutatea, ciuda, disprețul, dacă nu cumva s-au aprins dorințe, patimi rele, caută cu atenție în casa inimii ca să dai afară tot ceea ce a blocat viața. Nu uita că păcatul vrea să coabiteze cu tine, să sucească dreptatea, să se deghizeze astfel încât să își facă cuib în inima ta. Dă-l afară, mătură aluatul cel vechi.

2. Cântărește bine sentimentele, verifică bine gândurile și vezi dacă nu cumva ai prinși de război, întemnițați prin neiertare, ură, dispreț, răutate, judecată, criticism. Cum poate înflori relația ta cu Dumnezeu dacă nu te-ai împăcat cu pârâșul tău? Nu poți minți altarul.

3. Privește în față îngrijorarea, frica, deznădejdea si aruncă-le asupra lui Hristos. Dezleagă sacul de jale si nu te mai lăsa sugrumat de tot felul de griji. Predă totul lui Hristos dimpreună cu sufletul tău și pune-ți nădejdea în dragostea Lui.

Zidește ÎN MINE o inimă curată, Doamne și pune ÎN MINE un duh nou și statornic, pentru că tot ce este la exterior se rezolvă din interior.

Dumnezeu să ne dea biruință.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.