După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 iulie 2020

Creiere contra naturii

În medicină o boală este cunoscută ca anus contra naturii. În zilele noastre, pe lângă pandemia de COVID-19 face ravagii și cea de creiere contra naturii. Dacă anusul cu pricina se operează, creierele de care vorbeam par deocamdată fără leac.

Culmea este că în timp ce coronavirusul tot întârzie să-și facă efectul de turmă, adică imunizarea celei mai mari părți a oamenilor, bolnavii la cap sunt deja niște turme îndoctrinate de zeci de ani cu marxism în școlile și universitățile cele mai prestigioase ale Europei Occidentale și SUA.
Sau, cum spunea Donald Trump deunăzi, la muntele Rusheford, au fost educați să-și urască trecutul, părinții, țara și neamul. Să nu le mai placă albii sau să rămână albi.
Ajuns aici mi-am amintit de săracul Michael Jackson. Cred că el, care și-a dorit atât de mult să devină alb încât și-a sacrificat sănătatea, se răsucește în mormânt.
Nu știu dacă are vreo statuie, dar, dacă are, asta înseamnă că suferinzii de creier contra naturii nu au știut de unde să-și înceapă opera.
Dacă unii dintre ei se luptă cu statui, morminte, portrete, alții se luptă cu menționarea sexului pe cărțile de identitate. Doamna, pardon, persoana Ingrid van Engelshoven, ministrul olandez al Educaţiei, Culturii şi Ştiinţei, o consideră „inutilă”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.