După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 iulie 2020

California: Guvernatorul Newsom nu a închis doar bisericile, a interzis și întâlnirile din case

Biblia ne spune că strângerea fraților și surorilor în Hristos este o parte importantă a credinței noastre. Matei 18:20 spune: „Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.”
Articol scris de Mat Staver, Președintele și Fondatorul Liberty Counsel.
De fapt, cuvântul grecesc pentru biserică este „ecclesia”, care înseamnă „adunare”. Cu toate acestea, Guv. Californiei, Gavin Newsom, a decretat că acest principiu fundamental și de cult este total interzis în statul său!
În primul rând, Newsom a încercat să limiteze toate bisericile la doar 10 persoane, indiferent de dimensiunea bisericilor. Apoi a interzis cântatul în biserici. Iar marți, Guv. Newsom a emis un nou edict prin intermediul Ofițerului de Sănătate Publică din California, dictând că aproximativ 80% din credincioșii din California nu se pot aduna pentru părtășie, oricât de mică ar fi strângerea.
Începând cu 13 iulie, TOATE serviciile interioare sunt interzise în 30 de ținuturi, inclusiv studiile biblice și întâlnirile din case. Și alte ținuturi pot fi adăugate la listă de către Regele Newsom.
În celelalte ținuturi din California, prezența la închinare este limitată la 25% din capacitatea clădirii sau la 100 de persoane, oricare dintre acestea este mai mică. Dar cântatul este interzis, de asemenea, inclusiv studiile biblice și părtășiile din casele credincioșilor.
Același ordin care interzice slujbe în interior și întâlnirile grupurilor de casă, permite, în mod specific, protestele.
În conformitate cu ultima directivă din California, te poți angaja în revolte anarhiste care distrug afacerile și cartierele, dar nu poți avea un studiu biblic cu prietenul sau vecinul în propria casă.
Liberty Counsel va depune o acțiune în instanță împotriva Guv. Newsom în numele pastorului Samuel Rodriguez, președintele National Hispanic Christian Leadership Conference (NHCLC). NHCLC reprezintă 42.000 de biserici la nivel național. Rodriguez este, de asemenea, pastor principal al bisericilor din Sacramento și Los Angeles. Procesul va include multe alte biserici din California.
Guv. Newsom a folosit scuze învechită COVID ca justificare pentru sustragerea drepturilor constituționale ale creștinilor din California. Dar, potrivit datelor empirice ale CDC, rata de decese COVID este în jur de 0.26% – aproximativ aceeași rată ca și gripa.
Nu numai că Guv. Newsom a susținut protestele în masă, dar de luni bune se știe că a primit oameni testați pozitiv COVID din Mexic, care au inundat spitalele din California.
Odată ce guvernatorii tiranici gustă puterea, vor vrea mai mult.

Poate că astfel de guvernatori știu că americanii creștini au făcut copleșitor diferența în înfrângerea pe care Hillary Clinton a suferit-o la alegerile din 2016, punându-l pe Trump la Casa Albă. Ne întrebăm dacă aceste restricții scandaloase vor dispărea în mod miraculos după alegerile din 2020.
Agențiile de informații din SUA au încercat să răstoarne alegerile din 2016. Apoi a fost „coluziunea cu Rusia” și ancheta Mueller. Când nici asta n-a funcționat, au încercat „demiterea” și au eșuat din nou.
Când a lovit COVIDul, socialiștii l-au folosit ca pe o oportunitate de a închide economia în plină expansiune pe care președintele Trump a reconstruit-o din cenușa administrației Trump. Aceste restricții au lăsat milioane de șomeri și incertitudine.
Apoi au început revoltele care s-au răspândit în toată țara, pentru care Democrații și complicii lor din mass-media au încercat inițial să-i acuze pe susținătorii legii și ordinii. Aceeași guvernatori Democrați care au impus cele mai severe restricții bisericilor susțin public protestele în masă – CA, IL, ME, MN, NJ, NJ, VA și alte state.
În prezent, se pare că mulți guvernatori și oficiali locali preferă să țină oamenii de credință închiși în casele lor și departe de biserici. Iar în California, Guv. Newsom interzice chiar părtășiile de acasă!
Restricțiile aplicate bisericilor și caselor de cult sunt ilegale și neconstituționale. Primul Amendament protejează dreptul de închinare după bunul plac și fără interferențe guvernamentale.
Dacă permitem oficialilor guvernamentali tiranici să ne jefuiască de dreptul nostru inalienabil la libertate religioasă, ne vor lua tot mai mult, până când libertatea religioasă și toate celelalte libertăți de care ne bucurăm vor dispărea și ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.