După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 mai 2020

Florin Ianovici 🔴 27 nu e doar un număr

7 mai, 1993, a fost o zi de primăvară însorită. Primăvara are cu sine promisiunea înfloririi.
Nu ne-a însoțit nimeni la oficiul stării civile. Doamna care a oficiat căsătoria s-a uita lung la noi. Ne aveam doar unul pe altul, iubirea noastră, credința, așa cum avea să fie de-a lungul întregii căsătorii.
Greutățile ne-au încolțit de la început. Nu lipsa materială a fost o problemă întrucât mulți trec prin ea.
Greu a fost când Alina, întâiul născut, a plecat acasă. Sunt suferințe în viață cu care înveți să trăiești.
Am primit două fiice, pe Aniela și Carina. Sunt tare frumoase și cu suflet bun. Am dreptul să fiu subiectiv. Tu le-ai iubit și le iubești tare mult. Ai luptat și lupți în fiecare zi pentru ele. Am făcut și eu ce am putut, dar Cel care a făcut totul este Dumnezeu.
Ne-a rostogolit viața într-un tăvălug neașteptat. Ne-am luptat cu pierderi, boli și răutăți multe. Viața și-a lăsat urmele sale pe chip și în suflet. Mina ai fost și ești o leoaică care nu lasă pe nimeni să se atingă de cuibul ei.
Deși este ziua noastră aniversară, mai degrabă ar trebuie să spun: iartă-mă. De ce? Deoarece atunci când privești în urmă vezi mai limpede, mai clar și înțelegi mai bine, mai ales greșelile.
27 de ani nu mai e doar un număr, ci o viață de om. Și pentru această viață, îți mulțumesc.
Ție, Mina.
Ție, Doamne.
La 50 de ani știu deja că nu prin cuvinte iubești, ci prin fapte. Voi lăsa faptele să vorbească.
7 mai, 2020, este o zi de primăvară însorită. Și poartă cu sine promisiunea înfloririi.
La mulți ani, de ziua noastră.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.