După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Panourile din Capitală care făceau publicitate homosexualității pentru vârstnici au fost îndepărtate...

Panourile din Capitală care făceau publicitate homosexualității pentru vârstnici, atribuind nume precum „Maria” și „Lucas” unor pretinși homosexuali, au fost îndepărtate de Primăria sectorului 6 în urma reacțiilor contestatare pe care le-au declanșat în societate. 

Primarul sectorului 6, intervievat de redacția Europa liberă, a expus motivele pentru care acel gen de afișaj stradal nu era în regulă: panouri amplasate ilegal, mesaj cu subînțeles sexual clar, care încalcă restricțiile privind protecția minorilor, conținut ofensator pentru majoritatea creștină, atât prin felul de valori promovate, cât și prin atribuirea unor nume de sfinți personajelor pretins homosexuale.

Gabriel Mutu spune pentru Europa liberă că scandalul a izbucnit din mai multe motive: pentru că „se folosesc aceste prenume - Maria și Lucas -, care au o încărcătură creștină puternică”, pentru că „transmit un mesaj cu subînțeles sexual clar și nu e posibil să fie în spațiul public așa ceva”. Potrivit primarului sectorului 6, panourile ar fi fost amplasate ilegal, firma de publicitate stradală care, probabil, a avut contract cu asociația de lobby LGBT „nu avea autorizație de construire, nu avea aviz de amplasare, nu avea nimic”.

Principala problemă rămâne faptul că „s-a produs un disconfort foarte mare în comunitate în partea majorității, care sunt creștini și cred într-o altă gândire”, a subliniat edilul.
„Un alt aspect pe care eu îl invoc este că atât timp cât noi avem legea 504/2002, care se referă la modul în care faci publicitatea în audio-vizual, nu poți să promovezi mesaje și imagini cu caracter sexual, indecent, agresiv decât în anumite condiții. Aceste panouri sunt vizibile copiilor non-stop. Deci nu poți să faci o campanie de promovare a acestui concept fără să încalci drepturile celorlalți. Părinții pot considera că este indecent pentru copiii lor”, a explicat Gabriel Mutu pentru pagina web Europa liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.