După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 iunie 2020

AGRESORUL ȚIPĂ CĂ E AGRESAT


Situațiunea este în felul următor: poporul român este un popor tolerant; legislația românească protejează toate minoritățile; n-am auzit ca un gay să fie refuzat la vreun interviu de angajare deoarece este gay; n-am auzit ca vreun gay să fie concediat de patron deoarece s-a descoperit că e gay; n-am auzit ca vreo biserică să excludă din comunitate vreun credincios deoarece este gay; CNCD ar fi publicat toate astea.

Întrebarea mea este: de ce atunci umpli spațiul public cu reclame, cu panouri publicitare, dacă nu-ți invadează nimeni spațiul intim? Dacă nu-l interesează pe nimeni ce faci în casa ta? Chiar nu mă interesează. Ce vrei să obții cu asta? Fiindcă tu îi agresezi pe ceilalți. De ce vrei să educi CU FORȚA, în spiritul ideologiei tale, copiii altora? Școala devine terenul pentru promovarea ideologiilor?

Cine este tolerantul și cine este agresorul în toate astea? Agresorul țipă că este discriminat, agresat. Fiindcă nu i se dă dreptul să invadeze spațiul public. Da, fiindcă are în spate lobby-ul UE, iar majoritatea este inhibată, ca nu cumva să fie acuzată de intoleranță. Deci eu te las în pace, iar tu vii peste mine. Păi nu ești sănătos la cap?

Ceea ce este revoltător este că o masă de susținători fără neuroni, măcar că nu sunt gay, le dau dreptate. Sunt open-minded, mă-nțelegi? Cică e dreptul lor. E dreptul lor să-i agreseze vizual pe alții. Eu n-am dreptul să fiu protejat. Mai ales copiii. Dacă aș face niște panouri prin care să jignesc minoritatea respectivă, m-ar lua poliția pentru ofensă și discriminare.


Viorel Pătrana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.