După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 “M-au urât fără temei...”


Mi-a mărturisit cineva care mă cunoștea doar din auzite că atunci când auzea sau vedea numele meu în mediu on line sau oriunde simțea o repulsie și o ură îngrozitoare. Și-a dat seama că ce face nu este bine și s-a rugat ca Dumnezeu să îndepărteze această ură nejustificată. Apoi a devenit o fidelă ascultătoare a predicilor mele și chiar a organizat un eveniment Q&A la care am fost invitat tocmai de tânăra aceasta, care odinioară nu mă suferea.

Un tânăr care se lupta cu vicii mari și multe și care s-a hotărât să vină la București pentru a mă ruga pentru el a zis că tot drumul a auzit o voce care îi spunea: “Nu te du la Berbece, nu o să te ajute cu nimic, e neputncios, întoarce-te înapoi!” Pe măsură ce se apropia de București vocea devenea isterică și insuportabilă. Chiar tânărul acesta începuse să simtă o ură mare față de mine, dar a învins-o, a venit și a fost eliberat.

La o seară de rugăciune, o altă tânără mă privea foarte încruntată. La final s-a ridicat și mi-a zis înaintea tuturor că nu mă suportă, că nu-mi suportă vocea, că urăște tot ce fac și zic, că e ceva în ea care o pune să mă urască. Am chemat-o în față pentru a mă ruga pentru ea. Când am pus mâna pe capul ei să mă rog a început să facă precum un șarpe, să sâsâie, să tremure, să se smuncească, dădea să leșine, dar în cele din urmă a fost eliberată de demonul acela de ură, de cel care lucrează azi în fiii neascultării. A rămas în Biserică și este o mare binecuvântare pentru lucrarea lui Dumnezeu.

Noi nu trebuie să le dăm oamenilor un motiv să ne urască, nu un alt motiv decât acela că suntem ai lui Hristos. Simplu fapt că postăm ceva curat sau chiar o poză, vom stârni ura, faptul că respirăm stârnește ura Satanei și a demonilor lui.

Observ repulsia unora față de oamenii curați, o repulsie venită din senin, o evitare a lor, o batjocură față de ei, o denigrare și chiar o ură demonică care ne-ar vrea morți. Dar totul nejustificat. Isus ne-a spus așa: “Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei, dar, pentru că nu sunteţi din lume şi pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăşte lumea” (Ioan 15:19).

Voi cum credeți că au ajuns creștini arși pe rug, răstigniți, dați la lei, tăiați cu fierăstraie, chinuiți prin pușcării, înfometați și privați de familie? Oare nu prin oameni care au fost conduși de acești demoni de ură împotriva lui Hristos? Ba da, oamenii aceștia sunt și azi în lume, infiltrați chiar și în Biserici. Nu vă așteptați la aplauze, pentru că Biblia spune că “cine trăiește cu evlavie în Hristos va fi prigonit (2 Tim. 3:12)”

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.