miercuri, 12 februarie 2020

TVR alocă aproape jumătate de milion de euro, bani publici, pentru participarea la Eurovision. Ediția din acest an, prezentată pe internet de o vedetă transgender...

O vedetă olandeză a rețelelor de socializare, care a dezvăluit recent că este o persoană transgender, va prezenta pe internet ediția din acest an a Eurovisionului, concurs pentru care TVR pune la bătaie aproape jumătate de milion de euro, bani publici.

„Salutați-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020", a anunțat NikkieTutorials, într-o înregistrare video difuzată pe YouTube, informează AFP, citată de Agerpres.

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, a apărut în această înregistrare video alături de cântărețul olandez Duncan Laurence, câștigătorul ediției de anul trecut a concursului Eurovision. Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe rețelele de socializare și de pe YouTube, au anunțat organizatorii.

Potrivit sursei citate, Nikkie de Jager a dezvăluit, în luna ianuarie, că este o persoană transgender.

În ceea ce privește participarea României la Eurovison, presa a relatat, recent, că TVR a alocat un buget de aproape jumătate de milion de euro, care include taxa de participare la concurs (180.000 de euro), deplasările echipei la  Amsterdam, Londra sau Moscova (120.000 de euro) sau show-ul pentru selecția națională (peste 190.000 de euro).

După cum a relatat ActiveNews, Ungaria a anunțat că nu va participa la concursul Eurovision din acest an. În absența unui motiv oficial, au existat speculații că decizia a fost o reacție la mesajele pro-LGBT din cadrul competiției.▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.