joi, 13 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Când se va întâmpla și în România?


În Brazilia peste 140.000 de oameni în frunte cu președintele lor s-au adunat pe un stadion pentru a-L lăuda pe Dumnezeu, pentrua auzi Cuvântul lui Dumnezeu și pentru a se ruga pentru trezirea Braziliei (țara de unde vine filmul acela blasfemiator despre Isus, distribuit de Netflix, țara aflată încă în negura păcatului, lucru care se vede la celebrele lor parade unde este sărbătorită depravarea sexuală, țară robită de o religiozitate fără transformare și pocăință, legată de închinarea la oameni și nu la Cristos, țară legată încă de vrăjitorie, farmece și descântece).

Întrebarea mea este când se vor aduna oameni măcar cât să umple la refuz stadionul Național Arena? Cred că atunci când vom renunța la această “credință” moartă și de fațadă, credință care doar întinde mâna spre Cer pentru a cere, dar care nu dorește pocăința, credință afișată doar când se mai scot oasele vreunui mort și cam atât, credință în care ne mintea că ne-am născut mântuiți și că bețivul, curvarul, drogatul și hoțul tot în rai ajung. Atunci când românii vor înțelege că Dumnezeu nu este doar într-o clădire sumbră “tapițată” cu chipuri gata de a fi pupate, când vor înțelege că oamenii sunt Biserica și că Biserica aceasta poate lua cu năvală chiar și un stadion pentru a se închina acolo și pentru a-L proclama pe El Rege.

Vom putea aduna și noi zeci de mii de oameni pe stadioane pentru a-L glorifica pe Dumnezeu când românii vor înțelege că nu e păcat să-i cânți lui Dumnezeu cu tobe, chitări și piane, că Dumnezeu nu a rămas blocat în muzica gregoriană, undeva zece secole în urmă și când vor înțelege că ai noștri copii pot asculta muzică modernă creștină și nu sunt “condamnați” să asculte manele, Carlas, Delia și alții. Când românii vor realiza că pe poarta Cerului nu scrie o religie anume, ci că aceasta este deschisă doar de sângele lui Cristos care a murit pentru omenire și nu de vreun patriarh sau președinte de cult, oricine cheamă Numele Lui va fi mântuit indiferent de nume, de denominație și de cult.

Vom putea aduna zeci de mii de oameni când românii vor fi gata să renunțe la gardurile denominaționale, când preoții și pastorii nu-și vor mai număra oile și banii din visterie și nu vor face unic scop sporirea lor, când nu vor mai fi interesați de faima și de influența lor sau de competiția cu alții, ci doar ca acest popor să se întoarcă cu fața spre Dumnezeu și să se lase de multele lui păcate. Trebuie să umplem și noi stadioane pentru a striga: “Iartă-ne Doamne și dă-ne putere să ne curățim țara de toate spurcăciunile ei!”

Da, pentru trezirea națională trebuie să cadă mândria preoților și a pastorilor, să cadă prejudecățile despre credință, cum că ea ar fi învechită și irelevantă, trebuie să ne unim cu toții și să strigăm ca un singur popor, către Unicul Salvator, Isus Cristos (Iisus Hristos - suntem atât de dezbinați ca popor încât suntem singurii care avem două nume diferite pentru acelasi Domn). Așadar, uniți în căință, vom fi uniți și în celebrarea binecuvântării României!

Cu prețuire,
Toni Berbece


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.