După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Apel către toți educatorii, învățătorii și profesorii...


Voi sunteți o redută foarte importantă în protejarea copiilor noștri, chiar cea mai importantă după educația de acasă, importanța dumneavoastră este atât de mare încât un copil poate fi salvat sau se poate pierde pe veci datorită sau din cauza dumneavoastră. Curând veți fi atacați de tăvălugul depravării sexuale, curând veți fi chemați de partea răului, a demonilor de pervertire a minților copilașilor noștri. Ce veți face atunci? Veți intra în rândul distrugătorilor sau veți spune nu chiar cu prețul slujbei voastre?

Dacă veți fi mulți și uniți veți birui. Dacă vă veți duce cu toții cu demisia pe masa directorilor sau a Ministerului și veți spune că nu acceptați să ne spurcați micuții, veți birui. Dar dacă veți pleca frunțile, dacă veți fi slabi, dacă vă veți gândi că am fost învinși deja înainte de a lupta, așa va fi. Dar atunci veți da socoteală înaintea celui care-l va distruge pe Satana cu suflarea gurii Lui. Nu răul este veșnic, ci binele. Nu alegeți să faceți răul aici câteva ceasuri și să pierdeți puritatea copilașilor noștri și veșnicia voastră.

Copiii noștri nu vor fi cedați lor, celor care-i vor spurcați de mici ca să nu mai Îl caute pe Dumnezeu, nu vom permite să fie învățați că s-au născut altfel și că scopul lor este de a fi sclavii unor patimi sexuale. Ei trebuie să fie sfinți, ei sunt ce avem mai de preț, ei sunt cei care au nevoie de noi să-i păzim, fără noi vor fi carne de tun pentru scopurile diabolice ale Diavolului.

Dragi dascăli, cei pe care-i prețuim ca pe niște părinți, cei de care ni se face adesea dor, cei care ne-ați modelat viețile, nu uitați că monștrii aceștia se îngrașă din nămolul lașității noastre. Nu permiteți să vă folosească, nu permiteți să fiți blestemați de copiii care vor crește și care, ca adulți, vor realiza cât rău le-ați făcut pentru că nu i-ați protejat. În Numele lui Dumnezeu vă rugăm, protejați-ne copiii!

Cu prețuire,
Toni Berbece




▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.