După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 februarie 2020

Norvegia răpește copilul unei mame americane și îi schimbă numele pentru a-l ascunde de ea

Amy Jacobsen locuia în Norvegia cu fiul ei Tyler, în vârstă de 19 luni, când serviciile de protecție a copilului i-a luat copilul. Nu l-a mai văzut de ani de zile, dar luptă pentru a-l recupera.
Amy Jacobsen este o mamă americană al cărei fiu a fost luat de Norvegia în 2013, când acesta avea doar 19 luni. Potrivit autorităților, motivul pentru care Amy a pierdut custodia fiului ei era că acesta era subponderal și subnutrit, astfel își ei motivează intervenția.
Amy este de origine americană, dar tatăl ei este originar din Norvegia. La vârsta de 13 ani, familia s-a mutat înapoi în Norvegia, iar mai târziu Amy a avut un iubit și împreună au avut un băiat pe nume Tyler.
Amy și Tyler au fost într-o vacanță în America. A doua zi după ce s-au întors în Norvegia, în iulie 2013, poliția și Barnevernet au bătut la ușa ei pentru a-l duce pe Tyler la cabinetul medicului. Dar în loc să-l ducă la medicul lui, local, care avea documentele medicale ale copilului, l-au dus o distanță de 70 de km.
Medicul care l-a consultat a constatat că Tyler este cu 0.2 kg mai slab decât ar trebui și cu o deficiență ușoară de vitamina B12. Ceea ce a fost de ajuns pentru Barnevernet să-l ia pe Tyler de la mama lui.
Părinților nu li s-a comunicat unde se află Tyler. De fapt, Barnevernet i-a schimbat numele de două ori pentru a se asigura că părinții lui nu vor afla unde este.
Ambasada Statelor Unite din Norvegia nu a fost deloc cooperantă, comunicând că Amy trebuie să se supună regulilor și legilor norvegiene.
În prezent, există o petiție online care cere guvernului Norvegiei să îl elibereze pe Tyler, ca să poată trăi din nou cu mama lui. Vă încurajăm să semnați petiția AICI. Pagina de Facebook a acestui caz poate fi urmărită AICI
Singura șansă a lui Amy de a-l recupera pe Tyler este CEDO. În prezent, curtea dezbate aproximativ 30 de cazuri similare, iar Norvegia a fost deja condamnată de CEDO în cinci cazuri diferite de încălcare a drepturilor omului.
Abuzul evident de putere afișat de Barnevernet este, din păcate, prea comun în toată Europa de Nord. Nu doar Norvegia, dar și Suedia, Finlanda și alte țări scandinave răpesc practic copiii de la părinții lor, adesea din motive absurde.
Acțiunile de luare a copiilor în Norvegia au crescut cu 70% în ultimii ani, aproape 4-5 copii fiind luați zilnic de Barnevernet.

Ne dorim să susținem eforturile lui Amy de a-l recupera pe Tyler și vă încurajăm să contactați în acest sens ambasada Statelor Unite din Oslo.
U.S. Embassy
Morgedalsvegen 36, 0378 Oslo, Norway
+47 21 30 85 40 (din Norvegia)
+1 703-520-2568 (din SUA 7:00am-3:00pm M-F
support-norway@ustraveldocs.com
osloACS@state.gov

Ambassador Kenneth J. Braithwaite
U.S. Embassy Oslo
PO Box 4075 AMB
0244 Oslo
Twitter: @usembassyoslo

TRIBUNA.US




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.