După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 februarie 2020

Camelia Smicală: „Nu expun copiii public, ci denunț atrocitățile unui sistem, cu scopul de a ne apăra și de a împiedica pe cât posibil tortura altor copii”

Camelia Smicală, românca ai cărei copii sunt sechestrați în instituții psihiatrice de către Protecția Copilului din Finlanda, le-a răspuns celor care au acuzat-o că le face rău copiilor mediatizându-le cazul. Iată ce a scris Camelia Smicală pe Facebook:
„Autoritățile din două țări, România și Finlanda, mă acuză de mediatizarea cazului, de faptul că as expune public copiii, etc. Țin să anunț autoritățile din ambele țări (știu că sunteți cei mai fideli urmăritori!) următoarele:
  • Până în anul 2015 nu a știut nimeni de noi, deși eram agresați, târâți prin case de refugiu pentru violența domestică, deși încă din anul 2007 ceream ajutorul ambasadei României la Helsinki și a statului român. Cu toate că nu exista mediatizare, autoritățile române nu au comunicat cu cele finlandeze. Cu toate că nu exista mediatizare, MAE a refuzat să ne ajute.
  • Deoarece nu am mai avut nici o altă posibilitate de a mă apăra și de a-mi apăra copiii, am fost nevoită să cer ajutorul societății civile și a presei. Dacă nu as fi făcut – o, am fi fost linșați. Dovada – încercarea de a ne arunca în aer cu mașină cu tot.
  • Nu expun copiii public, ci denunț atrocitățile unui sistem, cu scopul de a ne apăra și de a împiedica pe cât posibil tortura și a altor copii, în condițiile în care instituțiile unui stat de drept se dovedesc a fi nefuncționale.
  • Așa cum atrocitățile naziste au fost demascate public, atrocitățile sistemului finlandez trebuie demascate.
Dacă vă deranjează mediatizarea și nu aveți nici un argument logic la ceea ce se întâmplă, aceasta înseamnă că știți că sunteți vinovați!!

Până acum, înafară de încercarea de mușamalizare a cazului, nu am văzut un răspuns coerent din partea MAE. Și nici a oficialilor finlandezi.”
Vezi și:


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.