După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 ianuarie 2020

Tony Berbece 🔴 Suntem praf, praf de stele...


Adesea românii folosesc expresia “ești praf”, pentru a-i spune cuiva cât de neîndemânatic este, dar oamenii de știință au descoperit că aceasta nu este doar o expresie, ci suntem literalmente creați din praf și nu orice praf, ci praf cosmic, praf de stele, cum e numit de oamenii de știință. Acești experți au declarat, fie că le-a făcut plăcere sau nu, un adevăr Biblic, unul descris atât de frumos în Genesa, anume că am fost modelați din țărâna pământului (Genesa 2:7).

Când Dumnezeu a creat pământul și apoi făptura umană, le-a creat din praf de aceeași natură și calitate ca cel din cosmos. Pentru că solul nu fusese mixat ca azi cu vegetație moartă, forme de viață moarte, reziduri de tot felul, omul a fost făcut din “adamah” sol pur creat de Dumnezeu. Astfel se explică cum de noi avem în trupurile noastre și astăzi amprenta acestui praf de stele. Când cineva îți mai spune că ești praf răspunde-i că da, ești praf de stele.

Nu-i așa că e minunat că știința confirmă din nou Biblia? Nu-i așa că e minunat faptul că nu suntem o apariție întâmplătoare? Că nu ne-am dezvoltat dintr-o “celulă” sau din mai știu ce primată. Așadar, tu care ești ateu, dar iubitor al științei, al cercetărilor și al descoperirilor de tot felul e timpul să recunoști și tu acest adevăr. Oricine ai fi meditează la descoperirea aceasta. Atinge-ți carnea și apoi mulțumește-i lui Dumnezeu că te-a creat așa de minunat!

Cu prețuire,
Toni Berbece


▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.