După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 ianuarie 2020

Tony Berbece 🔴 Mi-a fost frică...


Mi-a fost frică că nu o să am cu ce să fac nunta, dar m-am rugat, i-am cerut ajutorul lui Dumnezeu, iar în ziua nunții îmi aduc bine aminte că aveam vreo 3000 de lei pe plus, cumpărasem tot ce trebuia și am rămas și cu bani. Au curs efectiv din mana lui Dumnezeu.

Mi-a fost frică că eu și cu soția nu vom termina studiile. Dar am alungat frica, ne-am rugat, i-am încredințat facultățile noastre în mâna Domnului și au fost finalizate cu succes.

Mi-a fost frică să fac copii, mă gândeam cu ce o să-i cresc, când o să crească mari o să le crească și nevoile, iar eu nu o să am ce să le dau. Dar m-am rugat, am alungat frica, iar azi copiii mei nu duc lipsă de niciun bine.

Frica este un paralizant, te ține pe loc, te oprește din a avea încredere în Dumnezeu. De aceea fricoșii nu ajung în Cer, pentru că nu poți sta o veșnicie lângă Cel în a căror puteri și în a cărui providență nu ai crezut. Alungă frica și fă ce ai de făcut!


Cu prețuire,
Toni Berbece


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.