După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 ianuarie 2020

Interviu TVR: Avocat Ana Săcrieru despre situația juridică a copiilor Cameliei Smicală

Din nefericire, prima postare din 2020 nu este una optimistă. În urmă cu o lună, echipa emisiunii „Dispăruți fără urmă” a fost la Tampere, în Finlanda, unde a realizat un documentar despre cazul dr. Cameliei Smicală și a celor doi copii ai ei. Povestea dramatică a acestei  familii a început acum patru ani, când mama a fost despărțită de copii, iar copiii, la rândul lor, au fost separați și plasați în grija statului. În urmă cu câteva luni, Mihail și Maria au fugit din centrele în care erau cazați, refuzând statutul de copii ai nimănui. 

În aceste zile, situația familiei Smicală este departe de a se fi rezolvat. Cei doi copii, Mihail și Maria, sunt în continuare de negăsit. După cum știți deja, acești copii și mama lor sunt cetățeni finlandezi și români în egală măsură. Dacă oficialii finlandezi nu iau în seamă dorința copiilor, Mihail și Maria, de a locui cu mama lor, Camelia Smicală, autoritățile române ridică din umeri, alegând să nu se implice aproape deloc în rezolvarea acestei probleme. Declarațiile recente ale Cameliei Smicală ne-au determinat să readucem în atenția opiniei publice această situație devenită insuportabilă. „Am fost înștiințată că poliția mă va interoga vineri (10 ianuarie) în legătură cu situația copiilor mei. Sunt acuzată de alienare parentală. Nu știu ce înseamnă asta. Poliția a anunțat că refuză ascultarea copiilor și pe cea a avocatului lor. În concluzie, mă pot aștepta la orice" spune Camelia Smicală pe pagina ei de facebook. 

Pentru a înțelege mai bine situația, vă invităm să urmăriți integral interviul oferit de av. Ana Corina Săcrieru pentru TVR – un fragment din acesta a fost difuzat în ediția din 19 decembrie a emisiunii „Dispăruți fără urmă”. 






▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.