marți, 7 ianuarie 2020

Florin Ianovici 🔴 De mână cu Isus


Orbul din Betsaida a fost luat de mână de către Isus...

Uneori durează până când mâna lui Dumnezeu ne atinge rana și ne vindecă. Dar de fiecare dată, mâna lui Dumnezeu ne-a prins din primul ceas al durerii și nu ne-a lăsat singuri.

Nu e mai mare durere ca aceea de a rămâne singur în neputințele tale. Părăsirea e cea mai cruntă pedeapsă pentru un suflet. Părăsirea înseamnă că nimeni nu are nevoie de tine. Hristos l-a luat de mână pe orb ca să înțeleagă că este iubit chiar și atunci când este respins de alții.

În drumul acesta al orbului cu Isus de mână este cea mai frumoasă declarație de dragoste. Oamenii ne poartă câțiva pași și obosesc. Hristos nu l-a lăsat din mână până când nu l-a vindecat.

Am acumulat mulți dintre noi dureri sufletești de care nici nu suntem conștienți, dar Dumnezeu le știe, de aceea înainte să ne vină în ajutor cu problema pe care o avem, ne strânge mâna și umblă cu noi pe drum ca să înțelegem cât de iubiți și prețuiți suntem.

Poate dura o vreme până când Isus te va vindeca ca pe orbul din Betsaida. Dar până atunci, bucură-te că El îți prinde mâna și merge alături de tine. Să fii deplin încrezător că El te conduce spre vindecare, spre lumină, spre o viață nouă.

Uneori mă întreb: ce mi-aș dori mai mult? Să fiu ținut de către Isus de mână pe drumul către vindecare, sau vindecarea însăși?

Probabil, pe amândouă...
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.