După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2020

Finlanda: Părinții unei fete de 15 ani au pierdut custodia acesteia pentru că au refuzat să-i permită tratamentele de schimbare a sexului

Părinții unei fetițe finlandeze în vârstă de 15 ani au pierdut custodia fiicei lor după ce au refuzat să îi permită să înceapă tratamentul pentru schimbarea de sex.

Potrivit site-ului finlandez Svenska Yle, părinții au împiedicat-o pe fată să înceapă tratamente cu hormoni pentru a-și „corecta sexul”. Numele persoanelor implicate au fost schimbate în articol pentru a proteja identitatea familiei. Se știe însă cu certitudine că, în urmă cu doi ani, după ce familia s-a mutat în străinătate, fiica lor Nea a întâlnit un nou grup de prieteni. Așa a început să renunțe la gesturile feminine și a trecut la hainele de băieți, susținând că s-a născut în „corpul greșit”. Apoi, Nea a cerut ca părinții să îi permită să înceapă terapia hormonală și, eventual, să facă operația de îndepărtare a sânilor. Pentru că a fost refuzată, fata s-a supărat, iar una dintre prietenele sale a contactat poliția, făcând o plângere penală împotriva părinților.

Nea a fost luată de autorități de lângă părinți și a stat câteva luni într-un orfelinat înainte de a avea voie să se întoarcă acasă.

Ulterior, Nea a revenit la secția de poliție, însoțită de un activist transgender și cu o decizie care-i permitea să înceapă tratamentul hormonal, luată fără ca părinții să fie măcar consultați.

Părinții fetei au renunțat în cele din urmă să încerce să recapete custodia completă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.