După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 ianuarie 2020

Cornelușa

La cumpănă dintre ani s'a făcut inaugurarea noului lăcaș de cult al Bisericii Penticostale din Gura Solcii!

Pregatiri intense în definitivarea construcției și a curateniei, aglomerare la amvon cu o mulțime de oameni, liste, invitați, agitație, aglomerație, și emoții.

Emoțiile le purtau adolescenții și copiii, care timp de doi ani au repetat și au muncit în noua orchestra înființată în comunitate de dirijorul Beni Birău din Vicovu de Sus!

Le'au fost dăruite instrumente, și săptămânal, weekend de weekend, s'a muncit cu copiii din Gura Solcii pentru a duce la capăt o orchestra!

Acum, slava lui Dumnezeu, în comunitatea penticostală din Gura Solcii exista o orchestra!

Însă exista și un dirijor!!

Pe dirijoare o cheamă Cornelușa și este una dintre tinerele de la Centrul Rezidențial Eleon din Suceava!

O fata liniștită, cuminte, cu un talent deosebit în aranjarea părului, (împletește și dichiseste toate colegele de la Centru), o fata sarguinciosa care tinde spre mai mult, spre universitate.

Cornelușa va fi cred, prima studenta a Centrului Rezidențial Eleon!

Suntem mândri de ea și acum când în fruntea orchestrei sta dreapta, distinsa, ca un adevărat copil de Dumnezeu în slujire!


Dumnezeu sa o binecuvânteze și sa o folosească cu putere în lucrarea Lui! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.