După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 iulie 2019

Tony Berbece 🔴 Nici Facebook-ul nu-i veșnic...


Facebook-ul ne-a adus multe bucurii, bucuria de a împărtăși multe aspecte cu cei dragi, bucuria de a comunica mai ușor la distanță, bucuria de a ne regăsi prietenii vechi și colegi de școală, la urma urmei Facebook-ul a prins așa de bine pentru că a clădit pe cea mai des întâlnită nevoie a omului, aceea de a aprecia și de a fi apreciat. Like-ul său celebru pe mulți ne-a unit.

Dar Facebook-ul pentru unii a devenit ușurel un mod de închinare, mulți au neglijat educație, familie, soț/soție, copiii și chiar pe ei înșiși pentru a petrece ore întregi zilnic pe această platformă. Un angajator îmi spunea de curând că a dat afară pe cineva pentru că stătea numai pe Facebook și-și neglija job-ul. Cel mai adesea am neglijat cu toții pe Dumnezeu, câteva clipe în rugăciune și în Scriptură ni s-au părut interminabile pe lângă câteva ore de stat pe Facebook, care trec ca secundele. 

Dar cel mai grav a fost când Facebook-ul și-a impus “standarul” său nedreptățind Biserica, familia și multe alte asociații morale care au căutat să-și protejeze valorile și libertatea în fața unei minorități care avansează ca un cancer aflat în metastază. Ieri ni s-a amintit din nou că Facebook-ul este și el la fel de efemer ca o floare. Când Facebook-ul nu va mai fi, când servărele lui vor înceta să mai primească poze, Dumnezeul meu și standarul Său moral, pe care-l am și-l păstrez cu scumpătate, vor continua să dăinuiască. El va fi încă pe tron și va continua veșnic și nestingherit ca atunci când noi era doar un plan în mintea Sa.

Închinați-vă lui Dumnezeu și nu unor platforme de socializare sau poftelor voastre, slujiți standardul lui Dumnezeu și nu-l vindeți pentru dreptul de a posta poze pe Facebook sau în altă parte. Când Facebook-ul ne va băga definitiv pumnul în gură nouă creștinilor, sper că cei mai mulți veți fi gata să plătiți acest mic preț. Toate cele pământești vor apune într-o bună zi, dar cei ce-L au pe Cristos vor trăi veșnic.

Cu prețuire, 
Toni Berbece!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.