După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 iunie 2019

Noul guvern din Estonia interzice sprijinul ambasadelor pentru evenimentele LGBT

Ministerul Estonian al Afacerilor Externe a trimis o scrisoare reprezentanților ambasadelor cu o recomandare de a înceta să susțină parada minorităților sexuale.

„Potrivit doctrinei politice a noului ministru, ambasadele Estoniei din alte țări nu vor face declarații despre paradele minorităților în numele republicii estone”, a declarat Liisa Toots, secretarul de la Ministerul Afacerilor Externe, raportează Interfax -Religion, citând publicația Delfi din Estonia.
Un nou guvern a venit la putere în Estonia la sfârșitul lunii aprilie, format de Partidul Patriei și Partidul Popular Conservator, ce deține opinii mai tradiționale și este mai sceptic față de influența Europei Occidentale.
Noul ministru al Afacerilor Externe, Umas Reinsalu, a remarcat că ministerul este acum „ghidat de principiul că întrebările legate de căsătorie sunt, în primul rând, personale și, în al doilea rând, fără ambiguități interne, în care este inadecvat ca alte state să intervină în vreun fel.“
„Într-un stat guvernat de statul de drept, fiecare persoană are dreptul de a participa la toate adunările naționale, dar participarea în numele statului estonian la paradele minorităților sexuale și declarațiile corespunzătoare nu sunt necesare”, consideră noul ministru.
Primul document în sprijinul unei parade LGBT, pe care Estonia a refuzat să îl semneze, s-a referit la parada din Varșovia, pe 8 iunie. Declarația a fost inițiată de Marea Britanie și semnată de alte 45 de țări, printre care SUA, Franța, Germania, Ucraina și țările baltice.

Anterior, Estonia a semnat astfel de documente. O „familie” de același sex a fost introdusă în registrul populației din Estonia pentru prima dată în ianuarie 2017 . În luna decembrie a aceluiași an, bisericile active ale Consiliului Bisericilor din Estonia, inclusiv Biserica Ortodoxă Estonă din Patriarhia Moscovei, au adoptat o rezoluție privind necesitatea introducerii unei definiții a căsătoriei în constituție ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.