După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 iunie 2019

David Lavric 🔴 Nu măsurați dublu. Repede strigați si protestați împotriva coruptiei, însă mai apoi invitați comunitatea LGBT la masa dragostei...

Câteva întrebări pentru "postacii" care încearcă să repare imaginea creștinilor și a creștinismului în fața politicii și a filozofiei LGBT.

De ce vă este jenă cu un Creștinism care a fost și este mereu o contracultură? De ce vă cereți scuze pentru ceea ce este de fapt credința creștină? 

De ce încercați să romanțați învățăturile Scripturii pentru a nu mai părea medievale? Dacă vă declarați cu atâta foc iubirea și dragostea față de membrii comunității LGBT, nu vă mai anatemizați confrații care încă nu au ajuns la această maturitate, iubiți fără să călcați pe cadavrele altora.

Nu măsurați dublu. Repede strigați si protestați împotriva coruptiei, însă mai apoi invitați comunitatea LGBT la masa dragostei. O, da, nu sunt la fel, coruptia și pacatele sexuale. Acum mi-am dat seama. Pentru unele merită să înghițim gaze, pentru altele trebuie să ne înghițim limba...!

Nu vă jucați în cuvinte și nu ignorați faptul istoric: pentru Creștinismul din Europa de Est momentele din aceste zile sunt istorice. Nu avem încă o teologie practică și pe înțelesul tuturor despre ce înseamnă să-i iubim pe acești oameni. Vrem să o facem, însă mai întâi trebuie să întelegem ce presupune. Poate ne punem la o masă și începem să studiem și să gândim. O întâlnire la nivelul Uniunii Baptiste nu ar strica. - Discursul popular care nu deranjează pe nimeni, însă care nu spune nimic, nu mai rezonează cu generația noastră.

De exemplu: se pare că textual vorbind, iubirea față de dușman, nu-l transformă în prieten, tot dușman rămâne. (un subiect de analiză, poate un punct de plecare).

Vrem să iubim, ajută Doamne iubirii noastre și învață-ne Duhule Sfânt iubirea născută în sfințenie și care duce la sfințenie! Amin.
David Lavric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.