După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

“MUNCA SEXUALĂ E MUNCĂ” - Bucharest pride 2019, eveniment de promovare al prostituției și al traficului de persoane

Cu ocazia Bucharest Pride 2019 au avut loc câteva premiere negative iar pe prima am scos-o în evidență ieri, mai exact pentru prima dată într-un eveniment public al comunității homosexuale din București s-a incriminat căsătoria dintre un bărbat și o femeie prin afișarea mesajului “Familia tradițională distruge vieți”.
A două premieră negativă este că pentru prima dată la o paradă homosexuală în România au fost invitați ca grup distinct membrii comunității SWC (SexWorkCall), prima asociație din România de lucrători și lucrătoare sexuale care au scop principal legalizarea prostituției. Membrii acestui grup de lucrători și lucrătoare sexuale au purtat mai multe mesaje prin care au încercat să-și promoveze ocupația, unul dintre acestea fiind “Munca sexuală e muncă”.

Știm că prostituția sau serviciile sexuale comerciale înseamnă oferirea de sex în schimbul banilor sau altor avantaje. Atunci când o persoană este atrasă spre prostituție cu falsa promisiune a unui viitor mai bun într-o altă țară, această practică poartă denumirea de trafic de persoane.
Doar că exemplu în România potrivit statisticilor, numărul victimelor traficului de persoane este în creștere, cele mai multe victime fiind tinere care sunt ademenite cu un loc de muncă în străînătate sau cu o poveste de dragoste.
Traficul de persoane reprezintă o gravă încălcare a drepturilor fundamentale, un fenomen în continuă evoluție, extins în plan global, cu multiple şi iremediabile efecte asupra milioanelor de victime, dar şi asupra societăţii. Anual, cetăţenii români reprezintă un procent considerabil din numărul total al victimelor traficului uman identificate în Europa.
Oare asta este direcția în care ne dorim să mergem mai departe?
“Munca sexuală NU e muncă”, e sclavie!"
Dumnezeu să aibă milă de România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.