luni, 24 iunie 2019

GoFundMe a închis pagina de donaţii a rugbistului concediat pentru că le-a transmis homosexualilor şi altor păcătoşi să se pocăiască

Cu câteva luni în urmă, jucătorul Israel Folau a fost dat afară din Naţionala de Rugby a Australiei, deoarece scrisese pe Instagram:
„Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta.”
La începutul acestei luni, Israel Folau a dat în judecată Federaţia Australiană de Rugby pentru a fi primit înapoi în echipă, dar îi trebuiau trei milioane de dolari pentru proces. De aceea, a creat o campanie de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe, unde se strânseseră deja 750.000 de dolari.
Însă platforma i-a închis campania pe motiv că strângerea de fonduri are legătură cu o infracțiune de ură. Managerul GoFundMe Australia, Nicola Britton, a explicat:
„Compania noastră se dedică luptei pentru egalitate pentru comunitatea LGBTIQ+. Nu tolerăm promovarea discriminării. Platforma noastră există pentru a-i ajuta pe oameni să ajute”.
Deci justiția costă. Dar accesul la ea oricum nu este și pentru „homofobi”….
Sursa: Telekomsport.ro
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.