După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 februarie 2019

Nelu Ciobotă 🔴 Un răspuns la întrebarea "Ce caută Laura Bretan la mizeria asta de Eurovision?"

La intrebarea: "ce caută Laura Bretan la mizeria asta de Eurovision? ", folosind aceeasi logica, as raspunde tot cu o intrebare: "Ce cauta Sfantul Apostol Pavel in mizeria aia de Areopag, cu nenorocitii aia de filozofi epicurieni si stoici??? Care ii spuneau: "„Ce vrea să spună palavragiul acesta?”. Nu putea sa-si vada Pavel de treaba lui???"
Va dati seama ca e total aiurea intrebarea: "Ce cauta Laura Bretan la... homo-vision?". Cauta exact ce cauta si Apostolul Pavel in mijlocul lupilor: sa-L duca pe Cristos !!
Problema nu e asta, ci e vorba despre ce urmeaza. Am impresia ca suntem ca in anii 1945-1946, cand tocmai se instaura comunismul in Romania, si poate ca si atunci erau oameni care spuneau: noi nu ne bagam in mizeria asta. Si au urmat 40 de ani de intuneric. Ma intreb: ce va fi peste ... 40 de ani....??? Daca noi tacem acum, ... pietrele vor striga...
Crestinismul si Biserica NU a apus si nu moare. Trebuie sa ducem mesajul lui Cristos unu la unu, dar, de asemenea, trebuie sa il ducem la milioane de oameni, prin orice mijloace.
Stiti care e castigul participarii Laurei Bretan la homo-vision? Oamenii au inteles marsavia lumii in care traim. Daca ar fi Duminica Referendum pentru familie, ar iesi inca 1 milion la vot, datorita Laurei.
Daca noi stam acasa, cuminti, si ne vedem de treaba noastra, nu ne bagam in mizeria lumii, atunci se baga homosexualii cu bucurie. Cu bucuria ca noi stam acasa, in loc sa Il vestim pe Cristos chiar si acolo.

Vestiti-L pe Cristos si Evanghelia Lui prin toate mijloacele si pe toate canalele !!
Nelu Ciobotă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.