După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 februarie 2019

Daniel Miheț 🔴 Întrebări și întrebări....

In Marea Britanie se da o mare batalie de a se introduce ideologia sexuala in programa scolara. S-a ajuns pana acolo ca parinti musulmanii au luat atitudine si au protestant. Spre surprinderea noastra nu toti vad aceasta o problema, crestini fiind... asa cum am våzut-o chiar si in tara noastra la referendumul pentru redefinirea familiei.

In 2013 in Marea Britanie s-a redefinit casatoria, dupa cinci ani s-a redefinit moralitatea, apoi s-a redefinit umanitatea si acum s-a ajuns sa avem o realitate trunchiata... 

La astfel de provocari si confuzii pentru unii care “sovaiesc” intre “prietenia cu Dumnezeu dar si cu lumea”, care poate “schioapa de ambele picioare” indecisi, am incercat sa raspund altfel, prin intrebari la care raspunsul sa si-l dea fiecare in loc sa pretinda ca “a fost indoctrinat si spalat pe creier de pocaiti”. 

Provocarea: 
Daca sunt de accord cu alte religii sa fie predate in scoala de ce nu sunt de acord cu ideologia sexuala sa fie si ea predata? 

Raspunsul:
De ce nu sunt criminalizat ca nu cred ca budistul, de ce budistul nu-I criminalizat ca nu gandeste ca musulmanul si de ce musulmanul nu-I criminalizat ca nu gandeste ca amandoi? De ce nu sunt criminalizat ca nu gandesc ca si ateul si vice versa? Daca differenta mea de opinie fata de ideologia sexuala ma criminalizeaza, pot sa stau pasiv si doar sa accept tot ce ni se impune cand pentru atatea altele protestam? 

Provocarea:
De ce va impotriviti si nu tolerati pe cei de orientate sexuala diferita? De ce sa nu aiba drepturile lor? 

Raspunsul:
De ce cei care striga cel mai tare “toleranta fata de o opinie diferita” nu sunt toleranti fata de ceilalti cu o opinie diferita? 
De ce intr-o tara democratica se ingradeste libertatea de constiinta a unor persoane in favoarea altora (chiar in minoritate fiind)? 
Este drept pentru un copilas care de abia invata sa puna cuvintele in propozitii inteligible si care invata despre insecte sa I se predea pe langa acestea subiectul orientarii sexuale? Ce este abuzul sexual fata de un copil, cand ei sunt expusi prin dialog si imagini conceptiei sexuale atat de timpuriu? 

Provocarea:
Nu spune Biblia voastra ca Dumnezeu este dragoste? Ce aveti impotriva celor care se iubesc in felul lor daca dragostea e lasata de la Dumnezeu? 

Raspuns:
Daca copilul tau care-l iubesti se joaca cu surubelnita la priza, il lasi sa se eletctrocuteze ca sa-si faca placerea? 
Care este “chipul veacului acestuia” la care suntem chemati sa nu ne potrivim (Romani 12:2) daca totul este permisibil si acceptabil? Este o linie care trebuie trasa? Daca da, unde? Si daca nu, de ce sa ne mai straduim sa fim crestini care “nu se mai conformeaza chipului veacului acestuia”? 
Care-I “lupta cea buna” daca tot ceea ce trebuie sa facem ca si crestini este sa fim iubitori si toleranti acceptand tot ceea ce ni se serveste de catre lume? 
De ce cei trei tineri s-au gasit sa stea in picioare si sa nu se aplece ca si restul celor multi? Pierdere de vreme si bravada in fata cuptorului aprins? 
De ce Ilie si alti 7000 de barbati nu si-au plecat genuchiul in fata lui Baal cand erau amenintati cu moartea de catre rege si regina? 
Care sunt Baalii din ziua de azi in fata carora credinciosii nu-si vor pleca genunchiul? Cum putem sa numim imaginile senzuale de pe televizor si Internet pentru care cei mai multi isi indoaie genunchiul ca sa le adore? 
Unde sunt Molohii (zeul caruia I se ofereau copii ucisi prin foc pentru fericire si prosperitate) zilei de astazi? Este vreo corelare cumva cu sute de mii de bebelasi avortati/sacrificati pentru “libertatea si fericirea” celei pentru care cateva luni s-a numit mama? 
Au fost Isus, Pavel si Petru fanatici si homofobi cand ne-au chemat sa ne” mantuim din mijlocul acestui neam ticalos (Fapte 2:40, Filipeni 2:15) “preacurvar” (Matthew 12:39)? 
De ce si pentru ce a murit Isus? Daca sexualitatea asa dupa cum a fost prezentata inca de la inceput in Biblie trebuie acum sa fie schimbata si redefinita nu ca fiind un pacat ci doar o preferinta inocenta, atunci ce mai este pacat? Pentru celelalte mici, tantari: minciuna, manie, injuratura, trisare mai are rost sa ne simtim “vinovati” cand am inghitit pe cel mare, camila? 

Concluzia este ca dupa o astfel de “redefinire” a sexualitatii nu mai exista pacate in afara de ofensa adusa celui cu care dezagreez si Crestinismul nu este decat o farsa. Mai bine fara de Dumnezeu dar daca totusi trebuie sa-I facem loc si lui Dumnezeu atunci macar sa ne fie iubitor si tolerant acceptand, asa dupa cum si Papa a afirmat, pe toti impreuna, crestini cu atei si cu cei de alta orientare sexuala. 
Dar apoi ce ne facem cu Isus care a spus: “Intraţi* pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.” (Matei 7:13,14) A fost El gresit sau poate ca a fost inventat? Iar daca nu, nu se prea poate ca noi suntem teribil de gresiti de strambarea Legii Lui? 

Mai este Mielul vrednic? 
Pastreaza-ne in harul Tau bunul nostru Dumnezeu pe oriunde ne-ai imprastiat sa-ti purtam lumina!

Maranata! 
Daniel Mihet 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.