După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 ianuarie 2019

De acum înainte sexul unui nou-născut în New York poate fi „X”

Pentru prima dată în istorie, orașul New York oferă părinților copiilor nou-născuți sau oricărei persoane care nu vrea să-și recunoască sexul biologic, o a treia opțiune: sexul „X”.
Opțiunea a devenit disponibilă ca urmare a intrării în vigoare la 1 ian. 2019 a legii semnate în octombrie anul trecut de către primarul Bill de Blasio. Acesta a declarat că „legea conferă cetățenilor libertatea de a spune autorităților cine sunt, și nu invers”.
De Blasio s-a adresat transsexualilor newyorkezi spunându-le: „Fiți voi înșivă! Trăiți adevărul vostru! Știu că orașul New York va avea sprijinul vostru”.

Corey Johnson, președintele Consiliului orașului Ney York, care a avut inițiativa legislativă, a adăugat: „Nu este nevoie de un doctor să îți spună cine ești sau de un doctor care să îți modifice certificatul de naștere pentru a-ți reflecta adevărata identitate. Această legislație inovatoare va face certificatele de naștere din New York mai incluzive și va transmite lumii un semnal puternic că guvernul orașului New York lucrează pentru toată lumea”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.