După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 ianuarie 2019

Tony Berbece 🔴 Când pântecul devine dumnezeu


Puțini vorbesc despre păcatul îmbuibării, puțini au curajul să vorbească despre înfrânarea în ceea ce privește mâncarea, acum când obezitatea este la tot pasul și tinde să crească și în societatea noastră de la an la an. 

Părinții Bisericii, mai cu seamă Ioan Gură de Aur, condamnau mai presus de orice îmbuibarea cu mâncare, spunând că un om care nu se poate infrâna de la mâncare nu se poate înfrâna de la multe alte lucruri, iar cine poate să se stăpânească în ceea ce privește mâncarea, va avea control asupra tuturor celorlalte ispite. 

Apostolul Pavel vorbește despre unii a căror dumnezeu a devenit stomacul spunând următoarele: “Dumnezeul lor este pântecele și slava lor este în rușinea lor și se gândesc la lucrurile de pe pământ (Filipeni 3:19)”. Tot Pavel ne spune că unii oamenii care se lasă pradă poftelor carnale și îmbuibării ajung să se poarte chiar ca “vrăjmași ai Crucii lui Hristos”. 

Un om care trăiește doar să mănânce și să gâdile firea cu plăceri de tot felul va trăi doar pentru trup, iar acest lucru se va vedea cu ochiul liber. Având gândirea ancorată sus în Cer, avem tendința să mai uităm de trup, lăsându-l să mai rabde, dar când ne gândim doar la pământ ne răsfățăm trupurile ca pe niște “animăluțe de companie”, pe care le îmbuibăm mereu și mereu. Grija noastră fiind concentrată pe trup. 

Așadar, haideți să veghem cu toții în ceea ce privește mâncarea, eu înainte de voi și cu toții împreună spre o închinare curată spre Dumnezeu și nu spre pântec. 

Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.