sâmbătă, 29 decembrie 2018

† Un nou apel la rugăciune pentru Emanuel Bala!

Ieri după amiază am primit rezultatele unor analize in care am fost anunțați că boala a recidivat la Emanuel doar pe sistemul nervos afectand in cea mai mare parte ochiul stâng unde s-a descoperit și la analizele oftalmologice probleme.

Boala este foarte severă și se dezvoltă foarte repede, motiv pentru care a trebuit să înceapă chiar de acum din nou protocolul de chimioterapie. 

Medici fac ce tine de tratament dar stim că Dumnezeu este cel care are puterea să oprească și să dea vindecare! Avem nevoie să fim susținuți in rugăciune 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

***
Pace, sunt tatăl lui Emanuel Bala, astăzi am primit rezultatele investigațiilor de la Clinica Bambino Gesu din Roma unde va fi tratat Emanuel in continuare și verdictul a fost recidiva la sistem nervos (boala a revenit și a afectat sistemul nervos cel mai mult partea de la ochiul stâng) . 

Dorim să fim susținuți in continuare in rugaciune, este strigătul unor părinți care trec prin greu cuptor, stăm la căpătâiul patului și vedem doar cat de neputincioși suntem. Noi știm că Dumnezeu ne iubește dar suntem la capătul puterilor.
Florin Bala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.