După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 decembrie 2018

Dumnezeu i-a oferit lui Emanuel Bala o nouă șansă, o șansă pe care voi ați susținut-o!

Zilele trecute am reușit sa vorbim cu Emanuel, miracolul căruia i-am dedicat concertul de colinde. Parcă cu ceva mai mult curaj decât atunci când ne-a văzut prima oară și cu un oarecare entuziasm ne povestește despre noua lui aventură. Despre emoția primului zbor cu avionul, despre intensitatea traficului din orașul care îi va găzdui în următoarele luni și despre primirea călduroasă de care aceștia au avut parte la clinica de acolo.
Au ajuns cu bine la Roma, atât el cât și părinții lui. Printre uimirea lui Emanuel și gânguritul dulce al Sarei, sora lui mai mica, am reușit sa schimbam câteva cuvinte și cu Florin Bala, tatăl lor. Acum mica familie sta în apartamentul Bisericii Sinai din Roma, pana in Ianuarie. Prin harul lui Dumnezeu, au găsit o locuința poziționată relativ aproape de clinica unde va fi tratat Emanuel. Au început investigațiile medicale; ne povesteau ca sunt mulți romani acolo...

L-am întrebat pe Florin dacă îl mai putem ajuta cu ceva, el a răspuns cu vocea stinsă ca mai exista un singur lucru pe care el îl dorește de la noi: sa ne rugăm pentru Emanuel.
Dumnezeu i-a oferit lui Emanuel o noua șansa, o șansa pe care voi ați susținut-o și pentru asta va suntem recunoscători!
Pe 13 Decembrie Biserica Geneza din Oradea a organizat un concert caritabil care avea sa susțină cauza acestui îngeraș, la mișcarea noastra s-a alturat și Biserica Speranța din Stei. În urma celor două evenimente s-au strâns următoarele sume de bani:
* 22.189 RON (Biserica Geneza 
* 1.590 EUR (Biserica Geneza)
* 103 DOLARI (Biserica Geneza)
* 17.750 RON ( Biserica Speranța Ștei )

Suntem absolut impresionați de impactul pe care aceste evenimente l-au avut, și de rezultatul pe care îl împărtășim recunoscători cu dumneavoastră. Ne simțim datori sa le mulțumim tuturor celor implicați.
Le mulțumim oamenilor care au gândit acest concert in detaliu, pastorilor Dorel Coraș, Călin Mocan și responsabililor cu organizarea.
Le mulțumim celor care ne-au încântat auzul prin muzica lor dedicată Regelui:
- Trupa Messis
- Trupa El Shaddai
- Trupa Geneza Worship 
- Cami Filip
- David Dume

Le mulțumim eroilor din spatele sunetului, din spatele camerei si celor care au stat la primire, oameni devotați si credincioși.
Îi mulțumim Bisericii Speranța din Stei pentru dedicare și empatie.
Și nu în ultimul rând, vă mulțumim dumneavoastră, celor care ne-ați susținut și ați crezut in noi, ați venit la concert și ați susținut Familia Bala atât financiar cât și în rugăciune.
Îi mulțumim Regelui pentru onoarea pe care ne-a dat-o de a fi parte intr-un eveniment cu un rezultat atât de frumos. Suntem uimiți și recunoscători de dragostea Sa!
Cu dragoste, 
Familia Geneza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.