După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 noiembrie 2018

Premierul ateu al Greciei vrea NEUTRALITATE RELIGIOASĂ. Tsipras intenționează să anuleze din Constituția Greciei tot ce se referă la Iisus Hristos

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anunțat că dorește ca statul elen să se despartă complet de Biserica Ortodoxă Greacă și să adopte o poziție strictă de „neutralitate religioasă", toate referințele la Iisus Hristos urmând a fi desființate de Constituția țării, scrie greekcitytimes.com.

În articolul 3 al Constituției elene se spune că principala religie din Grecia este „Biserica Ortodoxă a lui Hristos și Biserica Greciei recunoaște drept conducător pe Iisus Hristos". 

Acesta este pasajul pe care Tsipras intenționează să-l elimine din Constituția Greciei, prin revizuirea legii fundamentale, Tsipras afirmând la o ședință a partidului său SYRIZA că este convins că biserica va fi de acord cu propunerea sa.
Premierul elen, care este ateu, a mai spus că biserica greacă este suficient de matură și are înțelepciunea de a-și pune relația cu statul pe o bază rațională. El nu a explicat și noile relații care ar putea exista între cele două.

Tsipras a reamintit parlamentarilor Syriza că a venit timpul ca și Constituția Greciei să pună în evidență principiile neutralității religioase care sunt viitorul Greciei moderne. În acest sens, Tsipras vrea ca sistemul electoral proporțional să devină realitate.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.