După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 ianuarie 2016

Cauza familiei Bodnariu va fi prezentată la Manifestația "Family Day" din Roma (VIDEO)

Sâmbătă, 30 ianuarie, începând cu ora 12.00, va avea loc la Roma – Circo Massimo -  Manifestația Family Day care va promova familia și valorile ei.

Comitetul de organizare Difendiamo i Nostri Figli - Apărăm copiii noștri preconizează participarea a peste 2.000.000 de persoane.

Comunitatea Penticostală Română din Italia a aderat la această inițiativă alături de Alianța Evanghelică Italiană și va promova un spot video în favoarea familiei creștine din punct de vedere biblic prin pastorul Marius Livanu. În acest videomesaj va fi susținută și cauza familiei Bodnariu din Norvegia. Acest videomesaj va fi transmis de câteva ori în cadrul manifestației care va dura circa 5 ore.

Președintele Alianței Evanghelice Italiene va avea un mesaj în cadrul Manifestației în care va susține alături de noi și cauza familiei Bodnariu.


În Italia se află în dezbateri parlamentare o lege care prevede drepturi pentru homosexuali, inclusiv adopțiile, și se pare că această lege va avea sprijinul politic necesar.

Deși Vaticanul nu este implicat în mod direct, cea mai mare susținere în această inițiativă în favoarea familiei creștine o are Biserica Catolică din Italia prin intermediul laicilor din asociațiile de părinți sau de familii creștine din Peninsulă. A existat un întreg val de polemici în jurul Manifestației Family Day. Se pare că există chiar și un conflict intern în Vatican între actualul papă și secretarul Bisericii Catolice din Italia - cardinalul Bagnasco. Știri de ultimă oră indică anularea unei întâlniri a acestor lideri cu privire la Family Day. Între timp majoritatea cardinalilor din Italia au exprimat în mod explicit aderarea acestora alături de credincioșii catolici în favoarea apărării drepturilor familiilor creștine.

Este bine cunoscută deja poziția actualului papă care este estimat drept cel mai liberal dintre ultimii papi. Populismul manifestat în diverse ocazii i-au dat însă o aură de mare reformator al creștinismului dar direcția în care merge este deja cea a compromisului cu postmodernismul.

Sâmbăta trecută au avut loc în Italia manifestații ale homosexualilor în 98 de orașe. Este probabil că această problematică va duce la disensiuni care vor cauza chiar căderea actualului guvern. Familiile creștine din Italia, cu sprijinul oamenilor politici din Peninsulă vor organiza un Referendum popular pe această temă în cazul în care Legea Cirinnà – Legge sulle unioni civili e adozioni gay, va fi promulgată. Un alt mare pericol introdus în această lege este introducerea în școli a educației sexuale (gender) prin care se vor urmări ștergerea diferențelor de gen și acceptarea ideii de homosexualitate ca fiind normalitate. Deja anul trecut a fost propusă în programa școlară de către actualul guvern această disciplină și principiu totodată în cadrul învățământului. Numai mobilizarea populară a familiilor creștine în ample manifestații a oprit pentru cel puțin un an acest simulacru al actualei agende politice a guvernului.

Rămâne să ne rugăm lui Dumnezeu pentru protecția familiilor creștine și pentru înzestrarea liderilor religioși și politici cu înțelepciune divină și discernământ biblic. Ne rugăm pentru unitatea creștinilor din orice confesiune în vederea promovării valorilor creștine în societate și în familie. Nu vorbim de ecumenism ci de cobeligeranță în vederea apărării drepturilor și libertăților familiei și ale bisericii în ansamblu. Italia este poate ultimul bastion al Occidentului în care agenda homosexuală nu a fost implementată cu succes încă. Numai unitatea tuturor creștinilor o vor putea opri de aceea vom manifesta sâmbătă, 30 ianuarie la Roma, în vederea apărării drepturilor copiilor de avea mamă și tată.

Fără familie nu este viitor.
Fără familie nu este viață.
Fără familie nu este speranță.
Fără familie nu este societate.
Fără familie nu este fericire.
Fără familie nu este umanitate.
Fără familie nu este Biserică.

E timpul ca liderii creștini să înțeleagă pericolul care pândește familia ca și instituție sacră de origine divină.

E timpul ca pastorii și preoții nu doar să predice în biserici aceste adevăruri dar să le exprime în mod public și deschis.

E timpul ca părinții să militeze în mod pașnic alături de ceilalți părinți în favoarea apărării drepturilor propriilor copii de a primi o educație religioasă sănătoasă.

E timpul ca toți creștinii să se ridice într-un glas împotriva păcatului și să îl condamne ferm și clar în public.

E timpul ca toate bisericile să iasă din conflictele interne și externe care le macină și să se unească măcar în acest demers al protejării familiei.

În România se strâng semnături în vederea modificării Constituției cu privire la specificarea clară că familia este unirea dintre un bărbat și o femeie. Dacă nu se va realiza acest demers pericolul homosexualității este iminent.

Pe lângă rugăciune și post ne mobilizăm pentru organizarea de manifestații Pro Familie în care să susținem sanctitatea familiei creștine.

Dumnezeu să binecuvinteze toate familiile!
Marius Livanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.