miercuri, 7 noiembrie 2018

Camelia Smicală: „Pentru că nu ne-au mai lăsat nici o speranță de a a fi salvați, mă retrag din viața publică. Am încercat tot, dar cu două țări și o Uniune Europeană nu am nici o posibilitate să mă lupt."

În urma încercărilor disperate de a-și recupera copiii luați în mod abuziv de autoritățile din Finlanda, Camelia Smicală a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:
„Pentru că nu ne-au mai lăsat nici o speranță de a a fi salvați, mă retrag din "viața publică". 

Am încercat tot, dar cu două țări și o Uniune Europeană nu am nici o posibilitate să mă lupt.
-cel mai mult probabil că vineri ne vor sista întâlnirile
-ultima șansă de apel pe plan” legal”a fost epuizată fost epuizată :lui Mihai I s-a dat dreptul de a face apel, conform legii, socialul i-a pus la dispoziție chiar și un avocat, conform legii. Numai că, acel avocat a fost numit de către social, „a avut timp” să se întâlnească cu Mihai doar exact în ultima zi în care se putea face apelul, ȘI A OMIS SĂ FACĂ APELUL, așa că acesta s-a prescris. Deci, copii sunt condamnați la închisoare
-mai avem „o șansă” să facem apel la CEDO în timp de 4 luni dar nu s-a găsit nici un avocat probono care să o facă. Și, în plus, încrederea mea în CEDO(care ne-a dizolvat 3 dosare) e undeva la minus infinit.
-pe pagina de facebook al lui Mihai, prietenii au postat un video cu un pui de ursuleț care se chinuia să urce un munte să ajungă la mama lui. Acest video a fost șters de 3 ori de pe pagina lui Mihai, însă, în 10 minute după aceea, era prezentat la știrile naționale finlandeze. Dovada că suntem urmăriți și deranjam la nivel înalt.
-faptul ca ambasadorului României la Helsinki I se interzice în continuare să vadă copiii (care sunt cetățeni români ținuți captivi, împotriva voinței lor în Finlanda) , iar ambasadoarea Finlandei face ce vrea în România, e o dovadă în plus că România se consideră inferioară Finlandei.
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și îmi cer scuze! Mai mult nu am putut”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.