După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 noiembrie 2018

Alianța Familiilor din România 🔴 Mercenarii lui Soroș în România


Din ianuarie 1990 cind a ajuns pentru prima data in Romania si astazi, Soros a cheltuit in Romania, prin retelele lui, peste o suta de millioane de dolari, asa cum am explicat in prima parte a acestui material, publicat pe 25 octombrie si intitulat Fii si fiicelelui Soros in Romania. Succesul lui Soros in Romania nu poate fi contestat. In opinia noastra, el e in primul rind responsabil pentru anomalia evidenta si regretabila a Romaniei: clasa intelectuala a Romaniei si mass media sunt de orientare de stinga pe cind majoritatea covirsitoare a romanilor si cetatenilor tarii sunt conservatori. Influenta lui Soros e dovedita tot mai mult si in orientarea politicii interne a Romaniei. Tinerii educati de Soros au devenit extrem de influenti in mass media, clasa intelectuala si politica a Romaniei, inclusiv partidele politice. Subiectul acesta il discutam astazi.

Universitatea lui Soros din Budapesta

E in general bine cunoscut publicului ca Soros a fondat si finanteaza Universitatea Europei Centrale care pe moment inca functioneaza in Ungaria. Prim Ministrul Victor Orban vrea sa inchida Universitatea lui Soros ori sa o constringa sa paraseasca Ungaria. Cu toate ca presa occidentala a publicat pe larg asupra acestui subiect, detalii importante ale disputei dintre Ungaria si Universitatea lui Soros nu au fost mentionate. Se stie prea putin, de exemplu, ca Universitatea lui Soros nu are acreditare in Ungaria. Acreditarea ei in Europa e indirecta prin asocierea ei cu Bard College, o universitate din New York. De-a lungul anilor Bard College a semnat memorandumuri de intelegere cu Ungaria care au facilitat desfasurarea activitatilor Universitatii lui Soros in Ungaria. Ungaria, insa, nu mai vrea sa semneze noi memorandumuri.

Din informatiile parvenite noua, se pare ca Bard College a impus Ungariei o limita de timp, 1 decembrie pentru a fi specifici, pentru semnarea noului memorandum. Bard College si Universitatea lui Soros au mentionat ca daca memorandumul propus nu e semnat pina pe 1 decembrie, Universitatea se va muta de la Budapesta la Viena. Ramine de vazut.

Cert e ca Universitatea lui Soros din Budapesta nu pregateste, asa cum ne-am astepta de la o universitate, medici, avocati, ingineri, arhitecti, agronomi, economisti, oameni de stiinta, cercetatori, specialisti in constructia drumurilor si podurilor, ale aeropoartelor, si liberi profesionisti de genul acesta. Ea a pregatit si continua sa pregateasca profesori, jurnalisti, specialisti in mass media, sociologi, cercetatori in domeniul sexualitatii (“ideologia de gen” si “sex studies”), activisti radicali, psihologi. A pregatit mii de absolventi in marea lor majoritate tineri din Europa de Est, si fosta Uniune Sovietica. Nu are nici un sens pentru studentii occidentali sa studieze la o universitate de mina a doua cind pot studia la universitatile prestigioase ale tarilor unde locuiesc. Dar pentru tinerii est europeni Universitatea lui Soros este un veritabil magnet, o mana cazuta din cer unde post studia la costuri extrem de reduse si obtinind astfel o diploma universitara “occidentala”. Odata intorsi in tarile de bastina multi dintre acesti studenti lucreaza pentru organizatiile lui Soros, ori organizatii finantate de Soros, lucreaza pentru mass media, devin profesori universitari, lectori, jurnalisti, intelectuali, politicieni, si activisti, inclusiv activisti de tipul celor pe care ii vedem periodic in strada. Orientarea lor politica si intelectuala, cel putin la inceput, e in general de stinga si anti-nationala.

Studiul CRC privind Soros in Romania

Revenim in Romania si va reamintim ca materialul nostru din 25 octombrie si cel de azi e bazat pe informatii si date continute intr-un studiu vast, publicat in zece (10) articole separate, intre decembrie 2017 si mai 2018, de fundatia americana Capital Research Center (CRC”). Ele pot fi citite aici: www.capitalresearch.org/tag/soros-in-romania. Informatiile din comentariile noastre sunt desemnate sa informeze publicul din Romania si sa echipeze votantii cu informatii pe care noi le socotim utile pentru alegerile europarlamentare din anul viitor si care nu pot fi obtinute in mass media Romaniei.

Asociatia Pro Democratia

O alta organizatie din Romania care a beneficiat de finantele lui Soros si a organizatiilor lui Soros din Romania este Asociatia Pro Democratia (APD), care a fost condusa de dl Cristian Pirvulescu din 1999 pina in 2013. APD s-a format la inceputul anilor 90 cu ajutorul Institutului National Democratic din Statele Unite, un institut afiliat cu Partidul Democrat din Statele Unite. Dupa infiintarea lui Soros Open Network - Romania, APD a devenit o parte integranta a acestei retele si, conform articolului CRC," has remained one of its most prominent organizations" ("a ramas una din cele mai proeminente organzatii ale ei") Publicul din Romania probabil ca isi aminteste ca la incercare de revizuire a Constitutiei Romaniei prin eforturile Uniunii Social Liberale din Romania (USL) cu ani in urma, dl Privulescu si organizatia lui au fost desemnati sa faca consultari cu publicul din Romania pe tema revizuirii Constutitiei. Eforturile AFR la vremea aceea de a fi integrata in platforma de consultare publica au fost in mare parte ignorate, ceea ce ne-a constrins sa ne adresam Comisiei de la Venetia.

In acei ani ai implicarii lui Soros in Romania, miliardarul new yorkez facea eforturi similare in Ucraina, Georgia, Macedonia, Croatia, Serbia si Slovacia, dar implicatile lui acolo nu fac obiectivul comentariilor noastre.

In ianuarie 2018 CRC a publicat al treilea articol privind Soros in Romania discutind incendiul de la Clubul Colectiv, demonstratiile masive din Romania si demiterea Prim Ministrului Ponta. Autorii nu publica dovezi ca Soros ar fi fost in spatele demonstratiilor, dar isi afirma suspiciunea.

Monica Macovei

Tot in ianuarie 2018 CRC a publicat al patrulea articol care e dedicat mai in exclusivitate carierei lui  Monica Macovei. In 1992 Macovei a primit o bursa intreaga din partea organizatiilor lui Soros si a studiat la Universitatea lui Soros din Budapesta. In 1994 a absolvit Universitatea cu un masterat in drept, iar dupa aceea a devenit consultanta unui numar relativ mare de organizatii neguvernamentale, inclusiv Institutul Societatea Deschisa. Activismul ei i-a deschis porti si acces la alte organizatii sorosiste din restul Europei si prin ele la influentele institutii ale Uniunii Europene. De-a lungul anilor Macovei a criticat Romania in afara Romaniei accentuind coruptia politica din tara, ceea ce i-a deschis multe oportunitati politice, atit in Romania cit si in afara Romaniei. In 2001 Macovei a devenit Presedinte al organizatiei sorosiste Defense of Human Rights in Romania - The Helsinki Committee, care pina atunci era condusa de Renate Weber.

Alina Mungiu-Pippidi si Revista 22

In ziua Cracinului anului 2004 Presedintele Basescu a sunat-o pe Macovei solicitindu-i sa devina Minstrul Justitiei. Macovei s-a sfatuit cu Weber ce sa faca, iar apoi a cerut si sfatul unei alte loiale fiice a lui Soros in Romania, Alina Mungiu-Pippidi. Conform materialelor CRC, Mungiu are o functie mai importanta decit colegele ei din Romania in retelele Soros. E in Bordul de Consilieri Europeni a Fundatiilor Societatii Deschise (Open Society Foundation), o organizatie umbrela care deserveste organizatiile sorosiste din Europa. Articolul din CRC o numeste pe Mungiu "ideologul sef al organizatiilor Soros din Romania" ("the Ideologue-in-Chief of Romania's Soros society"). Mungiu a publicat devreme in Revista 22, care e revista Grupului pentru Dialog Social, si in 1996 a fondat Societatea Academica Romana care, conform articolelor CRC, "has received hundreds of thousands of dollars in grant dollars in the past decade alone from the Soros founded and funded Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe" ("a primit sute de mii de dolari in donatii in doar ultimul deceniu din partea organizatiei fondate si finantate de Soros, Fondul pentru Societatea Civila din Europa Centrala si de Est").

Mungiu e bine cunoscuta in Romania. Nu doar pentru comentariile frecvente pe care le publica in presa dar si pentru piesa ei "Evenghelistii" in care a facut blasfemie la adresa Evangheliilor si a lui Iisus Hristos. In acest sens, Mungiu a reusti sa insereze literatura romana in genul de literatura mondiala care se profileaza pe blasfemia credintei crestine si a Bisericii. La fel ca si autorii scandinavi. In Statele Unite tocmai a fost publicata traducerea in engleza a cartii lui Lars Petter Sveen, Children of God ("Copiii lui Dumnezeu"). O recenzie a cartii facuta pe 19 octombrie de New York Times numeste cartea lui Sveen o aditie la literatura blasfemitoare la adresa lui Iisus Hristos. [Recenzie: www.nytimes.com] Mungiu insa e cunoscuta si pentru teoriile ei conspiratiste, inclusiv ca miscarea pentru eliberarea copiilor familiei Bodnariu din detentia Barnevernetului a fost de natura "putinista".

Dar implicatiile lui Mungiu sunt mult mai extinse. In 2010, Societatea Academica Romana a lui Soros, fondata de Mungiu, a lansat Alianta pentru o Romanie Curata. Conform studiului CRC, in cei opt (8) ani de activitate, Alianta pentru o Romanie Curata a primit din partea organizatiilor lui Soros $120.000.

Influentarea presedintiei Basescu

Impreuna, Macovei si Weber au format o echipa foarte influenta in cabinetul presedintelui Basescu. Erau anii cind Romania se pregatea sa intre in Uniunea Europeana. Dupa ce Senatul a dat motiune de cenzura impotriva Presedintelui Basescu in 2008, Macovei si-a pierdut postul, dar in 2009 a intrat in Parlamentul European unde e pina astazi. De-a lungul anilor s-a dovedit a fi un aliat loial al miscarii pentru "drepturile minoritatilor sexuale" si a pus presiune asupra Republicii Moldova sa-si modifice legislatia interna in favoarea nediscriminarii pe baza de orientare sexuala. De fapt, Macovei, la fel ca Weber, a fost unul din cei mai inversunati oponenti ai miscarii pro-familie si pro-viata din Romania. Scriam luna trecuta ca Macovei s-a opus redactarii unei scrisori in sprijinul referendumului initiata de membrii ai Parlamentului European care simpatizau cu referendumul. [Comentariu: www.alianta-familiilor.ro]

Mai putin cunoscut publicului din Romania, insa, este ca, tot conform articolului CRC, Andrei Plesu, fondator al publicatiei Dilema, a fost si el, impreuna cu Weber, unul din consilierii Fundatiei Soros iar apoi a Presedintelui Basescu.

Anul 2014 a fost un an cu multe oportunitati pentru Soros in Romania. Conform studiului CRC, in 2014 Soros a donat, prin organizatiile lui, aproximativ 5,7 milioane de dolari la diverse organizatii care se opuneau candidatilor la europarlamentare care favorizau suveranitatea nationala in detrimentul centralizarii Uniunii Europene. Cu acest scop a donat $91 500 in Romania la alegerile europarlamentare si $41 250 pentru influentarea voturilor romanilor din diaspora in detrimentul candidatilor pro-Romania. Organizatiile lui Soros au alcatuit o lista a "aliatilor de baza din Parlamentul European in 2014-2019", in lista aceasta fiind mentionati Cristian Preda, Renate Weber si Monica Macovei.

Instabilitatea politica din Romania

Instabilitatea politica din Romania e bine cunoscuta. Si, se pare, permanenta. Ne-am obisnuit sa iesim in strada. Este o perceptie cu care se incheie studiul lui Capital Research Center dar si cu intrebarea daca nu cumva Soros si organizatiile lui din Romania au contribuit la destabilizarea politica a tarii. Studiul intreaba: "Many western analysts and journalists criticize Romania for 'instability' because it has gone through a dozen prime ministers since the fall of communism. But international philantropists like Soros contributed to that instability because the youth they funded grew intoxicated with power when they realized that prolonged street demonstrations can force governments to resign". ("Multi comentatori si jurnalisti critica Romania pentru 'instabilitatea’ ei pentru ca a avut o duzina de prim ministrii dupa caderea comunismului. Dar filantropisti internationali de tipul lui Soros au contribuit la aceasta instabilitate pentru ca tinerii pe care i-au educat s-au intoxicat cu putere dindu-si seama ca demonstratii publice prelungite pot constringe guvernul sa demisioneze".)

Are CRC dovezi in sensul acesta? Probabil ca da, dar nu e sigur. Cert e ca in 2013 organizatiile lui Soros au finantat un proiect de radicalizare a tinerilor din Romania care a costat $105.000. Scopul acestei donatii a fost "socializarea a 3.000 de studenti si tineri" pentru a elimina "apatia" politica in rindul tinerilor.

La o zi dupa demiterea lui Ponta, Presedintele Iohanis a solicitat intevederi cu publicul pentru o conferinta de tip town hall. 5.520 de persoane au trimis solicitari de participare Presedintelui prin email, dintre care doar 20 au fost selectate. Conform unei analize facute de Evenimentul Zilei, mai mult de jumatate dintre invitati erau conectati cu organizatiile lui Soros din Romania. Sa fi fost asta doar o coincidenta? Ne indoim.

Ambasadorul Klemm si Organizatiile Sorosiste din Romania


Actiunile lui Soros in Europa de Est, insa, au devenit mai agresive de-a lungul anilor. S-a observat o coluziune (adica intelegere secreta) intre organizatiile sorosiste din Europa de Est, inclusiv Romania, si ambasadorii Americii din vremea administratiilor Obama pentru a destabiliza societatea civila conservatoare din Europa de Est. Afirmatia aceasta nu ne apartine noua ci este concluzia unei Fundatii americane. Mai devreme in an, influenta Fundatie americana Judicial Watch din Washington DC a dat in instanta Departamentul de Stat al SUA afirmind ca e in posesia unor documente care dovedesc coluziune intre oficialitati ale Departamentului de Stat al Administratiei Obama si George Soros pentru de-stabilizarea guvernelor democratice si conservatoare din Colombia, Romania, Macedonia si Albania. In propriile ei cuvinte, Fundatia Judicial Watch afirma ca "evidence we've uncovered to date suggests there is collusion between officials from the Obama State Department (many of whom are still in government under President Trump) and George Soros to destabilize conservative, democratically elected governments in these 4 nations overseas, collusion which continues today". ("Probele pe care le-am obtinut sugereaza ca exista o coluziune intre oficialitati ale Departamentului de Stat al Administratiei Obama - dintre care multi inca functioneaza in guvernarea Presedintelui Trump - si George Soros pentru a destabiliza guvernele conservatoare alese democratic in aceste tari si ca aceasta coluziune continua pina astazi")

Actiunea judecatoreasca pe care Judicial Watch a demarat-o privind Romania a fost inregistrata in Washington DC pe 23 martie anul acesta si o puteti citi aici: www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2018/03/JW-v-State-Dept-Case-1-18-cv-00667.pdf. Prin ea, Judicial Watch cauta sa obtina informatii si documente oficiale din partea Guvernului Statelor Unite privind activitatile lui George Soros in Romania, inclusiv o copie a corespondentei electronice dintre Ambasadorul Klemm si organizatia Open Society Foundation - Romania.


Material furnizat de catre Alianța Familiilor din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.