După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 februarie 2016

† UPDATE: Daniel Mihalache are nevoie în continuare de susţinere în rugăciune!



 COMUNICAT PRIVIND STAREA DE SANATATE A DR. DANIEL MIHALACHE (3.02.2016)

Dragii nostri, familia Mihalache extinsa, este coplesita de dragostea si empatia pe care ati aratat-o in aceasta grea incercare prin care trecem. 

Dorim sa va informam ca starea de sanatate a fratelui nostru s-a imbunatatit incepand cu dupa amiaza aceasta. 

Mai este insa mult pana cand va fi in afara oricarui pericol. De aceea uniti in post si rugaciune continuam sa luptam impreuna, pana cand Dumnezeu il va insanatosi complet.

Daniel va multumeste din tot sufletul si va imbratiseaza pe toti!


Lavinia Mihalache


2.02.2016
VA MULTUMESC IN NUMELE FRATELUI MEU, DANIEL PENTRU TOATA DRAGOSTEA PE CARE ATI ARATAT-O FATA DE EL SI FATA DE FAMILIA NOASTRA. 

VA MULTUMESC PENTRU RUGACIUNILE VOASTRE, NUMAI DUMNEZEU L-A TINUT IN VIATA. 

STAREA DE SANATATE A FRATELUI MEU A FOST CRITICA IN ULTIMELE ZILE, DAR IERI A FOST O ZI IN CARE S-A ZBATUT SA TRAIASCA. A FOST O ZI TRAUMTIZANTA PENTRU TOATA FAMILIA. 

VA RUGAM SA NE INTELEGETI CA NU PUTEM SA VA RASPUNDEM LA TELEFON SAU LA MESAJE, PENTRU CA MAI TOT TIMPUL SUNTEM IN SPITAL CU EL. SUNTEM INDURERATI SI OBOSITI, NE CONCENTRAM PENTRU A-L AJUTA PE EL. 

POT DOAR SA VA SPUN CA A AVUT DOUA ABCESE PE FICAT, A FOST OPERAT VINERI, PANA AZI A FOST IN TERAPIE INTENSIVA. ACUM SE AFLA PE SECTIA DE CHIRURGIE HEPATICA A SPITALULUI FUNDENI. 

OPERATIA ESTE REUSITA, DAR AU INTERVENIT ALTE COMPLICATII DESPRE CARE NU VOI FACE REFERIRE. VA RUGAM SA FITI INTELEGATORI SI SA NU MAI INSISTATI CAND NU PUTEM RASPUNDE LA MESAJE SAU LA TELEFOANE. 

IMPORTANT ESTE SA FITI ALATURI DE NOI IN CONTINUARE SI SA VA RUGATI. ARE NEVOIE DE RUGACIUNILE VOASTRE IN CONTINUARE! VA MULTUMIM!


Lavinia Mihalache, soră



† Apel la post și rugăciune pentru Dr. Daniel Mihalache! (1.02.2015)

Medicul Daniel Mihalache, pastor al Bisericii Penticostale Bethel din Ploiesti, este in stare grava de sanatate dupa o interventie chirurgicala!

Toti cei care il cunosc sunt rugati sa-l sustina cu post si rugaciune in aceasta incercare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.