După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 octombrie 2018

Trump pune capăt unei aberații: ideologia de gen

Proiectul de lege reprezintă una din etapele prin care Administrația Trump vrea să renunțe la aberațiile progresiste ale ideologiei de gen, promovate de precedentul Guvern democrat al lui Barack Obama.
Proiectul de lege cerut de Administrația lui Donald Trump are rolul de a îi proteja pe americani de agresiunea persoanelor care aleg să își schimbe sexul biologic și pretind să fie considerați drept reprezentanți ai sexului opus. Legislația care permite unei persoane să fie considerată ca aparținând sexului opus, în urma unei operații chirurgicale, a fost împinsă de Administrația progresistă condusă de Barack Obama în 2016. În urma acelei legislații, autoritățile americane obligă societatea să accepte ca o persoană care își schimbă sexul biologic constatat la naștere să fie considerată de sex opus. Persoanele care aleg să se identifice cu sexul opus celui constatat la naștere sunt celebrii ”transgenderi”. În urma legislației pro-transgenderi promovată de Partidul Democrat, numeroși americani au fost scandalizați de aberațiile produse de pretențiile persoanelor trangender. Astfel, un transgender născut bărbat și transformat chirurgical prin îndepărtarea organelor sexuale masculine primește dreptul de a folosi o toaletă dedicată femeilor, inclusiv în școli primare. De asemenea, un transgender născut bărbat și transformat chirurgical prin îndepărtarea organelor sexuale masculine primește dreptul de a participa ca femeie în competiții sportive, sau dreptul de a folosi dușurile destinate femeilor din sălile de sport. Exemplele sunt valabile și în cazul unei persoane născute femeie, care și-a schimbat sexul prin îndepărtarea organelor genitale feminine și care ulterior pretinde a fi bărbat. În această situație, instituția cea mai afectată de legislația pro-transgender din Statele Unite a fost Armata. Aceasta s-a văzut obligată să accepte persoanele născute femei care, în urma îndepărtării chirurgicale a organele sexuale feminine, s-au considerat a fi de sex masculin.

Educația de gen - afară din școli!

În fapt, legislația de gen a forțat societatea americană să accepte pretenția aberantă conform căreia sexul biologic al unui om este secundar în comparație cu teoretica ”identitate de gen”, care permite unei persoane să își asume sexul care i se năzare.
Ideologia transgender a limitat grav și libertatea de exprimare în Statele Unite, deoarece persoanele care au denunțat politica de gen drept aberantă au fost persecutate profesional. Astfel, au existat nenumărați americani care și-au pierdut locul de muncă deoarece au acuzat că prioritizarea ”identității de gen” în defavoarea sexului biologic este o monstruozitate care distruge societatea americană.
De asemenea, ideologia de gen a pătruns puternic și în sistemul de Educație american, copiii fiind învățați să nu ia prea mult în seamă sexul lor biologic, ci din contră, fiind încurajați să solicite schimbarea sexului biologic dacă așa li se închipuie în mințile lor de copii.

”Sexul e stabilit pe baze biologice clare și e definitiv”


Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.