După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 august 2018

Un iraţional: „De ce unii copii au doi tătici şi două mămici?“

Să ne gândim o clipă la inocenţa copiilor când privesc lumea din jur. Sunt uimitor de creativi când adresează nenumărate întrebări şi, fără doar şi poate, pot pune un adult în dilemă. 

V-aţi imagina, totuşi, să fiţi întrebaţi de o voce firavă de ce unii copii au doi tătici şi două mămici? Această întrebare se regăseşte în cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce“ publicată la editura Didactica Publishing House, fiind dedicată micuţilor cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani. Pe aceeaşi pagină apare şi răspunsul, care sugerează că homosexualii pot forma o familie. 

Poate că unii părinţi sunt dornici să-şi informeze copiii despre orice subiect şi este un lucru demn de înţeles. Însă este imposibil să admitem că familia poate fi formată dintr-un cuplu de homosexuali. Familia, prin natura sa, are rolul de a perpetua specia umană, lucru realizabil doar prin comuniunea femeii şi a bărbatului. Mulţi consideră că un copil are, în primul rând, nevoie de o mamă şi de un tată. Adică are nevoie de ambele modele umane pentru a învăţa cum să interacţioneze în viitor în societate, o carenţă în cuplurile homosexuale. 

Având în vedere că educaţia începe de acasă, părinţii ar trebui să îşi asume responsabilitatea de a prezenta cât mai obiectiv problema homosexualităţii când consideră că este necesar. În acest mod, copilul va acumula informaţii corecte, prin care i se va fundamenta propria opinie şi, apoi, propria atitudine faţă de acest subiect.


Citeste mai mult: adev.ro/pd2y13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.