După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 iulie 2018

Asaltul sodomiților asupra României începe cu cucerirea minților celor mai inocente ființe umane: Carte pentru copii: „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”

Cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce”, apărută la Editura Didactica Publishing House (DPH), prezintă o „familie” de homosexuali desenați în mod grotesc și ținând pe brațele lor o fetiță.
Textul care însoțește ilustrația spune că „îndrăgostiții sunt uneori doi bărbați sau două femei”, că ei pot forma familii, iar copiii acestora au „doi tătici” și „două mămici”.
Și mai grotesc este faptul că publicația este gândită ca „un calendar amuzant cu 365 de intrebari si raspunsuri pentru copii” și menționează la fiecare zi și sfântul zilei – pe stil catolic, căci la 31 mai, foaia cu „familia” de homosexuali, este menționată Sf. Petronela.
Este vorba cel mai probabil de o traducere, pentru că editura scrie pe site că s-a vândut până acum în peste 50 de milioane de exemplare.

Editura Didactica Publishing House are ca misiune „să ofere sprijin cadrelor didactice în desfășurarea activității lor și în același timp să propună soluții, oferite de specialiștii din domeniu, pentru a transforma procesul educațional într-o experiență plăcută atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.