După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 iunie 2018

Tony Berbece 🔴 Mesaj de susținere pentru Domnul Vasile Bănescu!


Când am fost invitați în Emisiunea Acces dintect de la Antena 1, chiar de la intrarea mea în emisiune am fost tratat ca un sectant eretic de către Domnul avocat prezent acolo. Acesta, orbit fiind de spiritul de religiozitate, nu a mai ținut cont de miracolul eliberării de orice patimi despre care discutam. 

Însă situația s-a schimbat când Domnul Bănescu a intervenit în emisiune printr-un interviu. Acesta nu a ținut cont că sunt dintr-o altă denominație, ci a făcut front comun în acest război cu perversiunile sexuale și impunerea lor cu forța. 

Toți cei din emisiune și-au schimbat părerea despre noi aproape instantaneu, pentru că Domnul aceata a avut un mesaj de susținere pentru lucrarea Profides și pentru că a pus accentul pe miracolul eliberării de patima homosexualității și nu pe diferențele dintre noi. 

Am apreciat, blândețea, înțelepciunea și felul în care a știut să se bucure de o victorie, chiar dacă aceasta nu a venit prin ei, ci prin alți frați din Biserica lui Hristos. Faptul că a știut să învingă spiritul de dezbinare, spiritul de religiozitate, care îți spune că izbăvirea vine doar printr-o anume Biserică și nu prin Hristos, a fost pentru noi o speranță că în această luptă poate exista unitate între noi creștinii. 

Domnul Bănescu ne-a transmis ceva în cadrul unui interviu la Radio Vocea Evangheliei Timișoara: „Vreau să transmit un mesaj tuturor fraților creștini din România. Trebuie să privească la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru astăzi! Să aibă ochi de văzut și urechi de auzit. Trebuie să luăm o elegantă atitudine, dar fermă atitudine, față de această presiune ideologică menită să pună la periferie valorile creștine firești ale acestui popor și să le înlocuiască cu valori mincinoase, cu o ideologie”.

Domnule Bănescu ne rugăm pentru dumneavoastră. Vrem ca vocea dumneavoastră să rămână la fel de fermă, la fel de înțeleaptă și la fel de prezentă în societate! 

Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.