După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 iunie 2018

Special Arad.ro: Pastorul penticostal Pavel Oarcea, din Sebiș, este bărbatul care a murit în accidentul dintre Ineu și Bocsig. Soția acestuia este în stare gravă...

Un accident deosebit de grav a avut loc aproape de miezul nopții, vineri spre sâmbătă, pe șoseaua care leagă localitățile Bogsig și Ineu (DN 79A). Două autoturisme, dintre care unul Mercedes – celălalt nu știm ce marcă era – s-au lovit, unul s-a răsturnat, iar ca urmare 2 persoane au rămas încarcerate.
Ulterior, datorită intervenției echipajelor de la ISU, victimele încarcerate au fost extrase.
Din păcate, o femeie are multiple traumatisme și a fost preluată de o Ambulanță, iar un bărbat se află în stop cardiorespirator, efectuându-se manevre de resuscitare la fata locului.

UPDATE
Din informațiile pe care le deținem, bărbatul nu a putut fi salvat. Acesta este din Sebiș, este predicatorul unui cult neoprotestant din Sebiș, și circula cu Mercedesul pe Drumul Județean 793 Arad – Moneasa, întorcându-se acasă împreună cu soția de la o onomastică sărbătorită la Hanul Moara cu Noroc.
La aproximativ 5 km de la ieșirea din Ineu s-a ciocnit frontal cu un Renault, condus de un tânăr din Cuied și care își luase carnetul doar de câteva luni. Se pare că acesta a fost orbit de faza lungă a Mercedesului și nici nu a mai știut cum au intrat în coliziune.
În urma impactului conducătorul Mercedesului, un bărbat de 64 de ani, a murit , iar soția lui, cu multiple fracturi, după ce a fost extrasă din mașină, a fost dusă la Spitalul Județean de o Ambulanță.
UPDATE 2
Bărbatul care a murit în accident se numește Pavel Oarcea și este predicator al cultului penticostal din Sebiș. Soția acestuia este în stare foarte gravă.
UPDATE 3

Pavel Oarcea a fost pastor in Biserica Penticostala Emanuel din Sebis , a slujit aproximativ ca pastor 20 ani. Rămân în urma 3 copii și o soție!
Soția sa este în stare stabilă.
www.specialarad.ro/chiar-de-ziua-numel-sau-pastorul-pavel-oarcea-este-barbatul-care-a-murit-in-accidentul-dintre-ineu-si-bocsig-sotia-acestuia-este-in-stare-grava


Ulterior publicării articolului de mai sus, am primit următoarele:

Catre Redactia Special Arad:

Buna,

In urma cu mai bine de 2 luni tatal meu, Oarcea Pavel a murit intr-un accident de masina. 
Cu o durere de suflet enorma mi-e si greu sa citesc miciuni ca si in ziarul d-voastra ca a fost la onomastica cand el de fapt nu era un om care sa se sarbatoreasca! 
In acea seara a oficializat si s-a rugat pentru binecuvantarea logodnei a 2 tineri din biserica. Mereu a facut sacrificii pentru cei din jur. 
A fost un om foarte respectat si iubit, pastor al Bisericii Emanuel din Sebis!
 Va rog sa stergeti acel articol si va rog de acum cand scrieti ceva sa scrieti adevarul! Si nici circumstantele accidentului nu au fost cum le-ati prezentat.

4 Septembrie 2018                            Iulia Oarcea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.