sâmbătă, 30 iunie 2018

Special Arad.ro: Pastorul penticostal Pavel Oarcea, din Sebiș, este bărbatul care a murit în accidentul dintre Ineu și Bocsig. Soția acestuia este în stare gravă...

Un accident deosebit de grav a avut loc aproape de miezul nopții, vineri spre sâmbătă, pe șoseaua care leagă localitățile Bogsig și Ineu (DN 79A). Două autoturisme, dintre care unul Mercedes – celălalt nu știm ce marcă era – s-au lovit, unul s-a răsturnat, iar ca urmare 2 persoane au rămas încarcerate.
Ulterior, datorită intervenției echipajelor de la ISU, victimele încarcerate au fost extrase.
Din păcate, o femeie are multiple traumatisme și a fost preluată de o Ambulanță, iar un bărbat se află în stop cardiorespirator, efectuându-se manevre de resuscitare la fata locului.

UPDATE
Din informațiile pe care le deținem, bărbatul nu a putut fi salvat. Acesta este din Sebiș, este predicatorul unui cult neoprotestant din Sebiș, și circula cu Mercedesul pe Drumul Județean 793 Arad – Moneasa, întorcându-se acasă împreună cu soția de la o onomastică sărbătorită la Hanul Moara cu Noroc.
La aproximativ 5 km de la ieșirea din Ineu s-a ciocnit frontal cu un Renault, condus de un tânăr din Cuied și care își luase carnetul doar de câteva luni. Se pare că acesta a fost orbit de faza lungă a Mercedesului și nici nu a mai știut cum au intrat în coliziune.
În urma impactului conducătorul Mercedesului, un bărbat de 64 de ani, a murit , iar soția lui, cu multiple fracturi, după ce a fost extrasă din mașină, a fost dusă la Spitalul Județean de o Ambulanță.
UPDATE 2
Bărbatul care a murit în accident se numește Pavel Oarcea și este predicator al cultului penticostal din Sebiș. Soția acestuia este în stare foarte gravă.
UPDATE 3

Pavel Oarcea a fost pastor in Biserica Penticostala Emanuel din Sebis , a slujit aproximativ ca pastor 20 ani. Rămân în urma 3 copii și o soție!
Soția sa este în stare stabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.