După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,

          Vizita echipei de construcție s-a încheiat în urmă cu aproape două săptămâni, când voluntarii s-au întors cu bine acasă în România și Spania. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru protecția oferită și pentru ce s-a realizat pe șantier prin slujirea lor.

          Pe lângă instalația electrică de la primul nivel, forarea fântânii, betonarea căminului de apă, a fosei septice și partajarea toaletelor și a bucătăriei, s-a pregătit instalația sanitară, s-a pus gresie în sala mare de întâlniri, gresie și faianță în toalete și bucătărie și s-a finalizat conectarea la rețeaua de curent electric, etapă pentru care ne-am rugat și am încercat să facem demersuri încă de acum 3 ani.

          Ca etape următoare avem prioritar în vedere finisarea pereților din sala principală, echiparea cu un boiler electric și un vas de expansiune presurizat, obiecte sanitare pentru băi și utilarea bucătăriei.

          Cu ajutorul lui Dumnezeu, imediat ce putem da în folosință primul nivel al clădirii, dorim să începem un program de școală de vară cu copiii din Ulziit, organizând cursuri intensive de limbă engleză, lecții biblice, antrenamente de tenis, lecții de chitară și lecții de lucru manual. Rugați-vă pentru copiii care participă deja la activitățile organizate de noi și pentru cei care se vor alătura în timpul acestei veri.

          Pentru luna iulie plănuim tabere de evanghelizare prin sport cu copii din Ulaanbaatar, în colaborare cu doi antrenori de tenis de masă creștini. Îi cerem lui Dumnezeu binecuvântare și călăuzire în toate aspectele organizatorice și spirituale. De asemenea, ne dorim ca luna august să fie marcată de un har special pentru tabere de limbă engleză


          Proiectul de croitorie
          Până în prezent, dintre persoanele implicate în proiect, un cuplu mongol cu dizabilități a primit materiale și au fost ajutați să confecționeze și să vândă 17 costume tradiționale mongole.

          În luna iulie, cu ocazia festivalului național mongol, dorim să desfășurăm o acțiune mai amplă, prin care să ajutăm un număr mai mare de persoane să producă și să comerzializeze articole vestimentare și de artizanat.Rugați-vă pentru înțelepciune în coordonarea activităților și în colaborarea cu beneficiarii acestui proiect. 

          Domnul să ne țină pe toți credincioși în slujire și să-și ia toată gloria din viețile noastre.

 
Cu drag, Sami, Ani
 și Cinzo

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.