După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 iunie 2018

UN CAMPION MONDIAL LA GIMNASTICĂ AEROBICĂ, PRINTRE COPIII STRĂZII! IMAGINILE TE VOR FACE SĂ AI LACRIMI ÎN OCHI

Campionul mondial la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir, schimbă destinele celor cărora viața nu le-a oferit ce altora li se pare o normalitate. După zecile de acțiuni umanitare prin care a făcut mulți oameni fericiți, campionul s-a dedicat la începutul acestei luni copiilor nevoiași cărora le-a pregătit multe cadouri.

Ciorbă și tochitură cu mămăliguță, meniul zilei pentru zeci de copii al căror prânz chiar este un lux. Statisticile arată că un copil din unsprezece se culcă înfometat. Cei din București sunt, însă, puțin mai norocoși. Cantina fundației “Viață și Lumină” îi primește zilnic la masă și niciun loc nu rămâne neocupat. Toți stau cuminți la mese așteptând să li se servească ceea ce altora li se pare un lucru banal.

Prânzul le-a fost întrerupt, astăzi, de campionul mondial la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir. A venit încărcat cu multe cutii pline cu jucării, dulciuri și meniuri de la fast food-ul preferat al copiilor. Câțiva dintre ei se uită lung la ceea ce primesc și încearcă să-și dea seama cum se mănâncă un hamburger. Niciunul nu îndrăznește să ceară, și așteaptă cuminți să le vină rândul. Masa plină cu mâncăruri pe care le văd doar prin vitrine le luminează chipurile și îi fac să creadă că nu sunt ai nimănui tot timpul.

După performanțele obținute la nivel mondial, purtând cu mândrie drapelul româniei, campionul Mircea Zamfir își dedică acum viața și celor care au nevoie de ajutor. Împreună cu Cristina Marin, Mircea a înființat ONG-ul “Inimi de Campion”, prin care a schimbat destinele a zeci de români aflați în situații critice. Planurile lor sunt mărețe, vor să construiască locuințe pentru mai mulți oameni ai străzii și să schimbe legile adopției. Pentru cei care vor să-i sprijine, găsesc pe pagina lor de facebook Inimi de Campioni by Mircea Zamfir” toate acțiunile umanitare.

 “Le mulțumim celor care au făcut donații! Cu ajutorul lor și al lui Dumnezeu, reușim să câștigăm zâmbete și să arătăm că există speranță.”  , spune campionul Mircea Zamfir.
Mai multe fotografii pe: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.