marți, 15 mai 2018

Trump declară război „SEXULUI IDEOLOGIC”: Bărbatul e Bărbat, Femeia e Femeie!

Administrația Trump demantelează bucată cu bucată toată legislația privind „Ideologia de Gen” lăsată moștenire de Barack Obama.

În ultimele zile ale mandatului său, în ianuarie 2017, Barack Obama aproba o dispoziție prin care deținuților transsexuali li se permitea să se mute în închisorile pentru femei, dacă pretind că au „identitate de gen” feminină.
Procurorul General al administrației Trump, Jeff Sessions, a decis să pună capăt acestor practici. Oficialii Ministerului de Justiție american „vor folosi sexul biologic” pentru a determina dacă deținuții sunt considerați bărbați sau femei.
Încă de la început decretul lui Obama a fost criticat, deoarece a creat riscuri uriașe de viol, dat fiind că puține dintre persoanele care susțin că sunt transsexuale și-au făcut operație chirurgicală genitală, și puține pot fi confundate cu sexul opus.

Astfel, un deținut bărbat în toată legea putea declara că se simte femeie, și, în virtutea „libertății de gen”, ajunge într-o închisoare de femei în toată legea.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.