După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 mai 2018

Rugăciuni la Ierusalim: Pastorul desemnat de Trump, Robert Jeffress, contestat de mormonul Mit Romney, fostul candidat republican la alegerile pentru președinția SUA în 2012

Cu ocazia inaugurării ambasadei Statelor Unite ale Americii la Ierusalim, o controversă apărută între pastorul baptist Robert Jeffress și Mit Romney pe platforma Twitter anunță escaladări pe teme religioase, observă publicația The Times of Israel.

Robert Jeffress, membru în consiliul consultativ al lui Donald Trump pe probleme confesionale și susținător al acestuia în timpul campaniei electorale, a fost desemnat pentru a ține rugăciunea la deschiderea ambasadei. Acesta a fost contestat de Mit Romney în urma afirmației pe care a făcut-o pe Twitter: „Creștinătatea ne-a învățat de 2000 de ani că mântuirea se face numai prin credința în Hristos”.

Provocându-l la replică, Mit Romney a scris, tot pe Twitter că pastorul Jeffress este „bigot”. Romney opinează că din spusele pastorului,  nu te poți mântui fiind evreu, căreia Jeffress îi răspunde scriind că împărtășește convingerea milioanelor de creștini evanghelici din întreaga lume.

Mit Romney, candidatul republican la alegerile pentru președinția SUA în 2012, este om de afaceri american și cel de-al 70-lea guvernator al statului Massachusetts, mandatul din 2003-2007. Romney este mormon, o altă confesiune despre care pastorul Jeffress a afirmat că nu se poate mântui.

Robert Jeffress este pastor baptist la First Baptist Church din Dallas, membru în consiliul consultativ al lui Donald Trump, iar desemnarea acestuia pentru rugăciunea de la ambasadă subliniază doctrina facțiunii teocone din cadrul Partidului Republican.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.