sâmbătă, 5 mai 2018

Fost ministru PSD, avertisment cu privire la demersurile privind familia: Gest necesar pentru sănătatea societăţii româneşti, dar împotriva valului european

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, joi, că demersurile referitoare la revizuirea Constituţiei în privinţa familiei reprezintă "un gest necesar pentru sănătatea pe termen lung a societăţii româneşti", dar care "merge împotriva valului european". 

"Am ajuns la un moment care face diferenţa la referendumul pentru revizuirea Constituţiei.(...) Trebuie să înţeleagă toţi românii că ceea ce facem în România, încercăm cu puterile noastre modeste, merge împotriva valului european. Ne place sau nu ne place, este o realitate. Faptul că sunt cu titlul de excepţie în state central şi est-europene, slavă Domnului, situaţii pozitive în care au existat referendumuri de acest tip, care au dat un rezultat pozitiv, este un bun exemplu, dar acestea sunt situaţii de excepţie", a spus Corlăţean, la Conferinţa internaţională "Referendumul pentru căsătorie. Perspective naţionale şi internaţionale", organizată de Coaliţia pentru Familie, scrie agerpres.ro. 

El a spus că acesta este un gest necesar care "merge împotriva valului".

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.