După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 mai 2018

Activiștii transgender, sprijiniți de instanțe și de legiuitori contra drepturilor parentale

Curțile de judecată, școlile și parlamentele care permit copiilor autonomie cu privire la deciziile medicale subminează drepturile parentale și în cele din urmă subminează capacitatea acestora de a-i crește și educa

Evoluțiile recente din instanțele și parlamentele Statelor Unite au adus o nouă realitate pe care am discutat-o deja vara trecută în articolul Activiștii transgender caută să submineze drepturile parentale.
Transgender-ismul este parte a unei mișcări ostile vieții tradiționale de familie. Aceasta este bazată pe ideea că nevoile copiilor sunt asigurate de părinți prin drepturile și responsabilitățile pe care aceștia le au.
Deși statul poate interveni în caz de abuz sau neglijare, în general protejarea libertății părinților este calea cea mai bună de ne asigura cu privire la bunăstarea copiilor.
Oriunde statul se ocupă de copii, precum în școli sau în asistența socială, sunt neapărat și conflicte între părinți și stat. Acest conflict în sfera educației este motivul pentru care activiștii transgender petrec atât de mult timp încercând să reformeze modul în care școlile predau materiile și educă copiii.
Statul are putere mai mare asupra părinților sociali (asistenții parentali) decât asupra părinților naturali întrucât Statul este cel care a alocat acești copii asistenților și supraveghează modul în care aceștia îi îngrijesc. Activiștii transgender se folosesc de aceste situații de conflict pentru a răspândi tezele mișcării lor.
Două recente evenimente – unul în California și unul în Delaware — în ultimele săptămâni arată progrese importante în răspândirea ideologiei transgender.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.