După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 martie 2018

Tony Berbece 🔴 Spune-mi pe ce îți cheltui banii ca să-ți spun cine ești

Tot mai des aud de tineri care abia se angajează, iar cu primii bani nu fac altceva decât să se distreze prin cluburi. Aud povești triste în care banii munciți în două săptămâni sunt cheltuiți nechibzuit într-o noapte pe câteva sticle de băutură consumate cu “prietenii”.
Sunt sute de moduri de a cheltui banii pentru a păcătui, moduri pe care nu aș vrea să le enumăr. Faptul că spargi banii pe lucruri care nu-ți folosesc este un semn al lipsei de chibzuință și de binecuvântare. Se ridică o generație care în loc să aducă bani acasă la mama și la tata pentru a-i ajuta, tot de la ei “împrumută” ca să aibă și mai mult de risipit. În loc să pună deoparte pentru lucruri care contează cu adevărat în viață ei cheltuie pe nimicuri.

Să-și întemeieze o familie și să facă un copil e scump, dar cluburile cu prețuri mai scumpe decât în Ibiza sunt arhi pline. De fapt nu lipsa banilor îi împiedică, ci lipsa de sens. Tineri care nu mai văd esențialul în viață, ci nimicurile ei.
Cere binecuvântarea lui Dumnezeu peste mintea ta și folosește banii câștigați pentru viață și nu pentru păcate, care duc la boală sau chiar moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.