După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 martie 2018

Polonia și Statele Unite: Parlamentele continuă să adopte legislație pro-viață

Parlamentul polonez va vota prohibiția avorturilor eugenice

Parlamentarii polonezi au respins o propunere de legalizare a avortului la cerere. Intitulată „Să salvăm femeile” (marota mișcării pro-avort) dezbaterile au fost marcate de strigăte de „rușine” din partea parlamentarilor partidului de guvernământ Lege și Justiție (PiS).
În schimb, în același parlament avansează propunerea cetățenească „Stop avort” care urmărește eliminarea avorturilor eugenice (în cazul copiilor cu dizabilități). Mai mult de 90% dintre copiii cu Sindrom Down sunt avortați în Occident, arată deputata PiS Kaja Godek, care acuză că testele de rutină prenatale au devenit mijloace de depistare sistematică a defectelor genetice: „Serviciile de sănătate poloneze care au de-a face c o femeie gravidă și copilul ei sunt acum forțate să caute afecțiuni ale acestuia. Ideea originală din spatele testelor prenatale a fost complet distorsionată. În loc să trateze și să pregătească părinții și doctorii pentru a primi un copil și a-l ajuta, e mai ușor să aleagă exterminarea”.
Cea mai recentă propunere pro-viață are sprijin puternic în Parlament și în rândul populației, unde de altfel a și luat naștere sub forma unei inițiative a cetățenilor. În Polonia este permis avortul doar în circumstanțe speciale, în general legate de anomalii genetice ale fătului.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.