După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 decembrie 2017

Cristian Ionescu 🔴 A demisionat unul dintre cei mai cunoscuți campioni ai luptei împotriva avorturilor și în general al valorilor creștine, Congresmanul federal Trent Franks... L-am întâlnit la Convenția Penticostală din Phoenix și m-a impresionat! Motivul demisiei sale se încadrează în valul insistent de reclamații împotriva bărbaților care s-au comportat necorespunzător față de angajate și/sau colege...

ATENȚIE LA CE SUBIECTE DE DISCUȚIE… DISCUTĂM
Unul dintre cei mai cunoscuți campioni ai luptei împotriva avorturilor și în general al valorilor creștine este Reprezentantul Trent Franks – AZ al Congresului SUA.
L-am întâlnit la Convenția Penticostală din Phoenix și m-a impresionat!
Motivul demisiei sale se încadrează în valul insistent de reclamații împotriva bărbaților care s-au comportat necorespunzător față de angajate și/sau colege.
Nu sunt încă foarte multe detalii despre acest caz, cu excepția propriei sale declarații AICI.
Cert este că punctul de conflict are de-a face cu abordarea unor subiecte sensibile (sarcina surogat), posibil inconfortabile pentru personalul de gen feminin din subordinea sa.
Acum, dacă nu apar și alte noutăți în afară de această declarație, cunoscând într-o măsură felul de a fi deschis, plăcut și comunicativ al congressman-ului, personal sunt indignat de faptul că unul dintre ai noștri ar cădea victimă unei… conversații banale.
Mai așteptăm și mai vedem…
Rugăciunile noastre sunt cu el și familia lui, în special soția sa care a fost spitalizată!
Totuși, cred că avem de învățat ceva foarte important și urgent!

Mai ales pentru persoane (în primul rând bărbați) în poziții de autoritate, a căror cea mai importantă cerință de caracter și comportament este să fie deschiși, abordabili, populari și vorbăreți – această eră este închisă și îngropată efectiv imediat pentru totdeauna!
Sita pe gură, mâinile legate la spate, talangă atârnată de gât și ochii spre cer!
Gata cu consilierea privată, șuetele de toată ziua, glume și povești etc.
Nu, nu glumesc, nici măcar nu zâmbesc!
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.