După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 noiembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Zsolti & Estera Nagy, Peru

Dragii noștri,

          De data aceasta vă scriem deja din Lima, Peru, unde am ajuns cu bine cu ajutorul Domnului joi seara(ora din Peru). Dumnezeu este bun cu noi și cu toate că am avut parte de un zbor de aproape 20 de ore, am ajuns cu bine, fără evenimente neplăcute și probleme. Îi dăm slavă Domnului pentru protecția Lui și pentru dragostea Lui cea mare față de noi. Vă mulțumim că ne-ați purtat în rugăciune și vă rugăm să ne susțineți în continuare.

          Noi, momentan, stăm la o soră în chirie până pe data de 25 noiembrie, când va trebui să ne mutăm într-un alt apartament împreună cu familia Acatrinei. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ascultat rugăciunile și am găsit un apartament pentru primele zece zile, iar apoi celălalt apartament ne va sta la dispoziție timp de două luni, timp în care va trebui să găsim o altă chirie pe termen lung. De aceea vă rugăm  să ne purtați în rugăciune și cu privire la acest aspect.

          La început vom fi în Lima până se termină sezonul ploios, timp în care ne vom ocupa de documentele necesare pentru viză,  pentru obținerea permisului de conducere și de asemenea, de anumite analize si tratamente ce nu am mai apucat să le facem în țară. Noi, în continuare, ne rugăm ca Dumnezeu să ne clarifice cât mai repede posibil voia Sa cu privire la plecarea noastră în Columbia, la școala de misiune. În același timp este o perioada dedicată pentru învățarea limbii, acomodare și cunoașterea culturii peruane( în special pentru Estera).


Vă îndemnăm să vă uniți împreună cu noi în rugăciune pentru următoarele motive:
- ca Dumnezeu să ne vorbească clar privitor la școala de misiune din Columbia;
- ca Dumnezeu să ne dea trecere înaintea autorităților pentru obținerea vizei;
- pentru acomodarea noastă ca familie în această cultură;
- pentru oamenii cu care vom intra în contact, să putem fi o lumină și o binecuvântare pentru ei.
         

          Dorim ca în tot ce vom face să fim călăuziți de Duhul Sfânt, spre slava numelui Lui Dumnezeu și spre mântuirea sufletelor pierdute. Vă mulțumim că ne sunteți alături, că ați ales să fiți o încurajare și o binecuvântare pentru noi.
 
Tatăl ceresc să vă binecuvinteze și să vă răsplătească!

Zsolti & Estera Nagy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.